„Oare de câte ocazii avem nevoie pentru a câștiga un meci? Sperăm în continuare”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 18:27 Campionat

UTA și-a dorit mult să câștige la Sînmartin, dar a trebuit să se mulțumească cu o remiză ce n-o ajută în încercarea de a se apropia de locurile promovabile. Echipa arădeană a accelerat în special după pauză, când ș-a creat destule ocazii de a marca, dar fără a găsi drumul spre gol.

„Am făcut un meci bun, poate cel mai bun făcut de UTA în acest campionat. Eu zic că ne-am creat 5-6 ocazii clare de gol, dar, din nou, nu am reușit să finalizăm. De aceea nu pot decât să mă întreb: > Adversarul a avut o singură mare oportunitate de a marca, cea din minutele de prelungiri dintr-o lovitură liberă inventată, în rest au fost situații la poarta noastră. Meritam să câștigăm, dar trebuie să ne mulțumim din nou cu puțin”, a precizat Adrian Falub.

Tehnicianul „textiliștilor” și-a reafirmat încă odată convingerea că echipa sa va urca în clasament în etapele ce urmează. „Creșterea în jocul nostru este evidentă. Laso, Feussi și Silvășan au venit cu un plus, mai ales că au deja săptămâni bune de pregătire alături de noi. Fizic, dar nu numai, stau din ce în ce mai bine, iar asta s-a văzut și în calitatea jocului nostru cu Luceafărul. Nu am mai căzut în a doua repriză, ci, dimpotrivă, am forțat mai mult victoria. Este clar că ne rodăm din ce în ce mai mult, iar mai jos de atât nu avem unde merge. Vom urca în clasament, sunt convins de asta, mai ales că nicio echipă din această serie e imbatabilă. Continui să vorbesc de promovare, fiindcă îmi place să câștig și activez la un club care e obligat să facă performanță. Nu mă dau bătut, vrem și putem obține 9 puncte din următoarele trei meciuri”, mai spune „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă