„Nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche”. Pelici își atenționează jucătorii înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș, club intrat în faliment

Marius ANGHEL 16 Oct. 2017, 18:06 Campionat

Etapa a 12-a a Ligii 2 se va încheia marți seară, când e programat meciul dintre ASA Târgu Mureș și AFC Hermannstadt. Întâlnirea care va avea loc pe stadionul TranSil din Târgu Mureș a fost în pericol de a nu se mai disputa după ce Tribunalul Mureș a dictat intrarea în faliment împotriva clubului mureșean. În cele din urmă partida se va disputa conform programării inițiale, de la ora 19:30.

„Meciul cu ASA este la fel de important pentru noi ca și celelalte de până acum. Nu trebuie să ținem cont de situația dificilă pe care o traversează adversarul, să ne culcăm pe-o ureche, cum se spune. Trebuie să intrăm motivați pe teren, în încercarea de a obține punct sau puncte pentru a reveni pe primul loc. Sunt convins că, dacă vom aborda întâlnirea cu maturitate și maximă seriozitate, vom obține rezultatul dorit”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Alexandru Pelici.

Pelici nu îi are la dispoziție, pentru acest meci, pe Răzvan Dâlbea, Robert Boboc – ambii suspendați pentru cumul de „galbene” – și Sabin Lupu, accidentat.

Înaintea meciului de mâine seară, AFC Hermanstadt ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 28 de puncte, în vreme ce ASA Târgu Mureș se situează pe locul 7, cu 18 puncte.

În altă ordine de idei, ASA Târgu Mureș și AFC Hermannstadt au aflat astăzi și datele exacte ale meciurilor din 16-imile Cupei. Mureșenii joacă pe 25 octombrie, de la ora 14:30, în deplasare cu Unirea Slobozia, iar sibienii joacă pe 25 octombrie, de la ora 14:00, pe teren propriu cu FC Voluntari.

Marius ANGHEL 16 Oct. 2017, 18:06 Campionat
Pe aceeași temă