„Nu știu de ce m-a eliminat”

10 Jun. 2009, 17:12 Campionat

Cu toată partida dintre FC Buftea și Concordia Chiajna a fost una tipică de vacanță, mai mult decât liniștită, ultimele zece minute au fost mai încinse și nu din cauza caniculei. Totul a început în minutul 79, atunci când banca oaspeților a sărit ca arsă la semnalizarea tușierului Adrian Midișan. Ei acuzau că jucătorul "prins" în offside se afla în jumătatea proprie și implicit nu era în afara jocului. Un minut mai târziu, antrenorul principal al gazdelor, Cristian Țermure, a avut o dispută verbală cu arbitrul de rezervă, iar acesta din urmă la anunțat pe "central". Imediat Țermure a fost trimis în tribună, după ce secundul i-a spus arbitrului: "M-a înjurat!"

 

După meci, Cristian Țermure, întrebat ce s-a întâmplat la faza respectivă, a declarat:

 

"Nu știu de ce m-a eliminat. Eu nu l-am eliminat. Mi-a spus că nu au voie să stea două persoane în picioare în spațiul tehnic. Bine că cei de la Chiajna erau mai mulți și lor nu le-a spus nimic. Așa se întâmplă în România."

 

Interesant este că Țermure este antrenorul principal al echipei FC Buftea, dar cel care se ocupă de tot ce ține de joc este consilerul tehnic Laurențiu Reghecampf.

 

"Mâine am înțeles că se va discuta viitorul echipei. Nu am idee ce se va decide, mâine vom vedea. Deocamdată mă duc acasă la Târgoviște.", a mai declarat antrenorul.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

Foto: Marius Anghel

10 Jun. 2009, 17:12 Campionat
Pe aceeași temă