„Noi ne dorim, dar nu și jucătorii. Vom renunța la mai mulți dintre ei”

27 May. 2012, 16:14 Campionat

Președintele executiv al FC Botoșani este nemulțumit de maniera în care jucătorii au tratat acest retur de campionat și în special meciul de astăzi cu CS Otopeni. Cornel Șfaițer susține că după meciul de sâmbătă de la Giurgiu va renunța la mai mulți jucători din lotul actual.

„E păcat pentru că era ultimul meci și trebuia să lăsăm o impresie frumoasă. Din păcate, noi ne dorim dar nu și-au dorit jucătorii. Probabil nu își doresc banii. Era un meci fără presiune, era ultimul meci în fața propriilor suporteri. Era normal să aibă agresivitate și să facă un spectacol. Când cei de la Otopeni au legat câteva pase, publicul deja a aplaudat”, a spus Cornel Șfaițer.

„Eu nu mi-am dorit dar va trebui să renunțăm la mai mulți jucători. În iarnă, am avut încredere în ei pentru că sunt jucători experimentați, dar rezultatele nu au fost pe măsură. Cu adversarii mai puternici am jucat. Din păcate și seria aceasta a fost slabă. Oricare din echipele de pe primele cinci locuri putea promova. După jocul de la Giurgiu vom trage linie și vom analiza prestația jucătorilor”, a mai precizat președintele moldovenilor.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

27 May. 2012, 16:14 Campionat
Pe aceeași temă