Niculescu: „Vom merge împreună în play-off. Mă bucur că plecăm cu un punct de aici”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 15:37 Campionat
Niculescu:**

Deși nu a câștigat meciul de la Bistrița cu Gloria, scor 0-0, antrenorul vâlcenilor de la CSM era mulțumit de punctul obținut. Claudiu Niculescu consideră rezultatul ca fiind echitabil. Acesta e convins că punctul cu Gloria va fi important în clasamentul pentru play-off, acolo unde consideră că ambele echipe vor accede.

„A fost un joc de luptă, nu cu foarte multe ocazii de gol. Chiar dacă în repriza a doua echipa gazdă ne-a dominat, nu și-a creat mari ocazii de a marca, ba spre final noi am avut două șanse mari de a deschide scorul și de a câștiga. Totuși, după aspectul jocului, rezultatul este echitabil până la urmă. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor bun pe care îl cunosc foarte bine și cred că vom merge împreună în play-off, ne vom întâlni din nou la sfârșitul primăverii. Mă bucur că plecăm cu un punct de aici, se putea și mai mult, dar per total scorul este echitabil.

Vrem să intrăm în play-off, suntem aproape, apoi obiectivul principal este să mergem în prima ligă. E greu, sunt echipe puternice, dar încercăm și noi, cum încearcă și Gloria Bistrița, și alte echipe. La prima vedere există două favorite, CSU Craiova și ASA Târgu Mureș, dar vom lupta până la final”, a spus, citat de Timp online, Claudiu Niculescu.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă