Niculescu: „Trebuie să credem în promovare până în ultima secundă a ultimei etape”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 May. 2013, 20:40 Actualizat: 25 May. 2013, 20:40 Campionat
Niculescu:  „Trebuie să credem în promovare până în ultima secundă a ultimei etape”

Antrenor principal al Damilei, Claudiu Niculescu, și-a lăudat jucătorii după victoria, scor 3-1, în fața Luceafărului. Tânărul tehnician e mulțumit că echipa și-a atins obiectivul stabilit atunci când a fost instalat pe bancă, însă acum vrea mai mult: promovarea. Niculescu vrea ca jucătorii săi să stea concentrați la acest obiectiv până în ultima secundă a ultimului meci al campionatului.

În legătură cu următorul meci pe care Damila îl are de disputat, derby-ul vâlcean cu CSM, antrenorul spune că nu e interesat de rivalitățile locale și că-l va pregăti ca pe oricare altul.

„Mulțumesc băieților pentru efortul depus și pentru rezultatul obținut. Le-am spus și lor că trebuie să credem în promovare până în ultima secundă a ultimei etape și e important să rămânem concentrați în acest final de campionat. Sunt bucuros pentru victoria obținută astăzi, dar și pentru faptul că ne-am atins obiectivul asumat înainte de startul returului, acela de a ne clasa pe locul trei.

Meciul cu CSM îl voi pregăti la fel ca și pe celelalte. Nu mă interesează rivalitățile locale, eu sunt preocupat de echipa mea, vreau ca băieții să fie sănătoși, apți de joc, iar joi să câștige cel mai bun. Eu știu cel mai bine ce înseamnă un derby, am jucat în atâtea în cariera mea de fotbalist”, a declarat, citat de fcdamila.ro, Claudiu Niculescu.

Articol scris de Marius ANGHEL

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 May. 2013, 20:40 Actualizat: 25 May. 2013, 20:40 Campionat
Pe aceeași temă