Niculescu se gândește deja la următorul sezon: „Trebuie văzut a­cum cu numele grele picate din Liga 1”

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:45 Campionat
Niculescu se gândește deja la următorul sezon:**

Antrenorul principal al CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a vorbit după ultimul meci de cam­pionat, cel câștigat cu 3-1 în fața Metalului Reșița, și despre perioada bună prin care a tre­cut echipa argeșeană.

„A fost un sezon bun pentru noi, un sezon în care am reușit o performanță, să terminăm pe locul 2, iar în Cupa României să avem un parcurs foarte bun. Regretăm și acum că nu am ajuns mai departe în Cupă. Sunt mulțumit de toți băieții și merită felicitările mele și aprecieri! A fost un an greu, cu multă muncă, un an greu, în care am reușit să ne bucurăm, și asta este important. Probabil că puteam mai mult, dacă nu existau acele sincope în tur, dar este greu să-i ții concentrați pe jucători, când știu că marți au meci cu Dinamo… Se putea mult mai mult, dar trebuie să fim realiști, până la urmă, Timișoara merita promovarea, au jucători de calitate. Chiar dacă eu sunt optimist, sunt și realist înainte de toate… Așa văd eu lucrurile. O­prița era îngrijorat de starea e­chipei sale, nu mai știu ce se va întâmpla cu ei. El, oricum, nu va mai continua, va merge din Divizia B în Champions League. E trist ce se întâmplă în fotbalul românesc! Înainte erau două serii de 18 la Liga a II-a, iar acum  numărul de echipe s-a restrâns. Cluburile au probleme financiare, și nu e bine acest lucru, pentru că noi suntem una dintre echipele din România cu stabilitate”, a spus Niculescu la conferința de presă.

Tehnicianul echipei argeșene a vorbit și despre adversarii din următorul sezon, dar și de programul de pregătire. „Nu știm când începe campionatul, ne-am luat totuși o marjă să chemăm jucătorii la începutul lui iulie. Trebuie văzut a­cum cu numele grele picate din Liga I, dacă vor continua toate în Liga a II-a. Cu excepția Mediașului, celelalte echipe sunt în insolvență. Una e când mergi în Liga a II-a să joci cu Mediaș, pe Cluj Arena, și alta e când mergi cine știe unde… Nu putem, din păcate, stabili de acum datele cantonamentului, e dificil, dar sper ca, în două săptămâni, să re­zolvăm și acest aspect. Nu știu, repet, unde vom merge la pregătire și nici perioada. Nu știu ce să răspund când mă întrebați dacă plec în Liga I. Am spus-o, doresc să mă reîntorc în Liga I, dar nu știu ce să spun. Nu e nicio ofertă acum, dacă va veni, voi vedea, dacă nu acum, poate în sezonul următor cu Mioveniul. Oricum, acești trei ani de Liga a II-a mi-au prins destul de bine. Noi am pierdut decât un meci în retur, iar rezultatele nu sunt întâmplătoare!”, a mai declarat Claudiu Niculescu.

CS Mioveni a încheiat campionatul Ligii 2 pe locul 2 în clasamentul play-off-ului Seriei a II-a, cu 54 de puncte, cu trei mai multe față de Metalul Reșița și cu 12 mai puține față de liderul ACS Poli.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:45 Campionat
Pe aceeași temă