Niculescu, satisfăcut după succesul de la Satu Mare: „Speram la o victorie, dar nu atât de clară”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 14:30 Campionat
Niculescu, satisfăcut după succesul de la Satu Mare:**

CS Mioveni a reușit sâmbătă la Satu Mare să facă ce numai FC Olt mai realizase până acum în acest sezon. Argeșenii au câștigat pe terenul Olimpiei, producându-le acestora al doilea eșec acasă în acest campionat. Și nu orice succes, ci unul la o diferență semnificativă.

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a câștigat cu 4-2, răzbunând, într-un fel, înfrângerea din retur de pe acest teren, nedreaptă în privința tehnicianului.

„Speram la o victorie, dar nu atât de clară pentru că aici la Satu Mare este un teren unde se câștigă foarte greu. Nu multe echipe au reușit acest lucru în tot campionatul. Ne bucură foarte mult acestă victorie pentru că ne consolideză nouă această poziție din clasament și ne dă speranțe pe mai departe să încercăm să atingem podiumul clasamentului. Avem șanse reale, vom lupta până la final pentru acest lucru. Vreau să felicit băieții pentru că au avut o atitudine bună cu mici excepții. Felicit și echipa gazdă deoarece s-a comportat exemplar. Am avut niște gazde așa cum trebuie să fie o gazdă, așa îi vom primi și noi la Mioveni când vor veni acolo. Vreau să-l felicit pe Tibi pentru tot ce a făcut până acum și să-i urez multă baftă în continuare”, a declarat, citat de satumareonline.ro, Claudiu Niculescu.

Antrenorul a mai specificat că victoria îi este dedicată primarului din Mioveni cu ocazia zilei lui de naștere.

CS Mioveni a urcat în urma acestui succes pe locul 4 în Seria a II-a și, profitând de egalul de la Reșița, s-a apropiat la două puncte de FC Olt și Metalul, echipele clasate pe locurile 2 și 3. Argeșenii vor să încheie campionatul pe un loc pe podium.

Foto: satumareonline.ro

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 14:30 Campionat
Pe aceeași temă