Niculescu: „Obiectivul a fost îndeplinit, dar știu că puteam mult mai mult”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:55 Campionat
Niculescu:**

După victoria contra juniorilor Argeșului, scor 6-1, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, a încheiat returul cu punctaj maxim în jocurile de pe teren propriu, la Drăgășani. Nu a fost de ajuns, Damila a terminat sezonul pe locul 3, însă nu ar fi putut oricum promova, pentru că nu a primit licența.

„A fost un sezon mulțumitor, cred că am fi putut termina și pe un loc promovabil, dar din păcate, atât s-a putut. Am recuperat destul de multe puncte față de primele două locuri, dar, nu a fost de ajuns. Nu ne-a ieșit așa cum ne-am dorit. Am pierdut puncte și la Slatina și la Vâlcea, am mai spus-o, oltenii sunt mai orgolioși și mai ambițioși între ei, dar așa e fotbalul, fiecare echipă și-a apărat șansa ei. Obiectivul a fost să ne clasăm pe locul 3, a fost îndeplinit, dar știu că puteam mult mai mult. Le mulțumesc băieților pentru tot ce au realizat, ei merită toată felicitările. La Damila sunt mulți copii talentați care pe viitor vor face pasul spre Liga I”, a spus niculescu la finalul jocului cu piteștenii.

Diseară, toată echipa vâlceană și antrenorii participă la banchetul de final de sezon, care se va desfășura într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:55 Campionat
Pe aceeași temă