Niculescu: „Nu știm nici măcar când va începe campionatul, iar asta ne dă toate planurile peste cap”

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 09:56 Campionat
Niculescu:

CSM Râmnicu Vâlcea se pregătește de un nou sezon de Liga a II-a și, cu un nou antrenor la timonă, în persoana lui Claudiu Niculescu, echipa își propune un obiectiv curajos, cu atât mai mult cu cât dispariția clubului de handbal Oltchim a lăsat un gol imens în sufletele suporterilor locali.

„Noi am devenit echipa orașului, pentru mine este un lucru foarte important, pentru că atunci când îți propui un obiectiv serios ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți avea: de un stadion frumos, de un gazon bun, de un public numeros. Sper ca pe 14 să se decidă care va fi sistemul competițional al ligii a doua, să știm pentru ce ne pregătim. Momentan nu știm nici când va începe campionatul, iar asta ne dă toate planurile peste cap. Nu știm absolut nimic la ora actuală și este rău”, a declarat Claudiu Niculescu în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Jucător de calibru în Liga 1 până nu demult, Claudiu Niculescu este bucuros că echipele românești au ajuns în barajele pentru cupele europene și se gândește cu satisfacție la faptul că fotbalul românesc a depășit momentul critic în planul competiilor externe.

„Echipele care au ajuns atât de sus au șanse foarte bune de a ajunge în grupele europene, dar s-au acumulat deja niște puncte ce vor fi foarte folositoare pentru țara noastră, care se afla într-un impas din punctul de vedere al coeficientului”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 09:56 Campionat
Pe aceeași temă