Niculescu, mulțumit de atitudinea jucătorilor din a doua repriză: „De la portar la atacant, parcă toți au făcut repriza vieții”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Nov. 2014, 17:36 Actualizat: 02 Nov. 2014, 17:37 Campionat
Niculescu, mulțumit de atitudinea jucătorilor din a doua repriză:  „De la portar la atacant, parcă toți au făcut repriza vieții”

CS Mioveni putea să strice bucuria calificării în sferturile Cupei României în fața lui Dinamo cu un rezultat negativ în meciul de sâmbătă cu Șoimii Pâncota. Băieții lui Dan Cuedan au condus la pauză, dar argeșenii și-au revenit miraculos în partea secundă și au câștigat fără mari emoții: 3-1.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor chiar a subliniat metamorfoza echipei sale în ultimele 45 de minute, considerând că – astfel – s-a încheiat o săptămână foarte bună în Trivale. „Nu sunt fericit și nu fac petrecere după acest meci, mai ales că am avut impresia că retrăiesc scenariul cu Tărlungeniul. Sunt chiar puțin supărat, fiindcă mi-am avertizat jucătorii încă din seara victoriei cu Dinamo că vom avea un meci foarte dificil cu Pâncota și iată că am avut probleme cel puțin în prima repriză. Nu mari, dar nu mi-a plăcut deloc atitudinea din prima parte. Din fericire, după pauză am fost alții și asta s-a văzut și pe tabelă. A contat și faptul că am reușit să marcăm foarte repede, însă atitudinea a fost cea care a făcut diferența. De la portar la atacant, parcă toți au făcut repriza vieții. Iar pe lângă goluri, s-au mai ratat trei-patru ocazii clare, așa că scorul putea fi și mai mare. De aceea afirm cu toată tăria că după ce s-a întâmplat în repriza a doua victoria e absolut meritată”, a considerat Claudiu Niculescu.

„Mergem la Timișoara pentru a încerca să punem capăt seriei de victorii a lui Poli”

„Principalul” Mioveniului are planuri și mai mari pentru rundele ce urmează, cu o mențiune specială pentru deplasarea de pe Bega. „Am încheiat o săptămână foarte bună, dar nu am realizat nimic. Mergem la Timișoara pentru a încerca să punem capăt seriei de victorii a lui Poli. Suntem pe locul 4 după tur, dar se putea și mai bine, nu sunt mulțumit în totalitate. Mergem cu încredere mai departe, mai ales că ne mai așteaptă cinci partide infernale”, a adăugat Clau-gol, care are și un of la final de tur: „Regretul cel mare sunt punctele pierdute acasă cu Tărlungeni. Dar, trecutul e trecut, am face o mare greșeală să ne mai gândim la ceea ce a fost”.

În fine, Niculescu le-a răspuns și celor care l-au contestat din tribune în prima repriză a confruntării cu pâncotanii, fiindcă nu a taxat cu o schimbare rapidă evoluția modestă a lui Mazilu. „De pe margine, toți sunt antrenori, dar dacă ar coborî pe bancă ar vedea că nu e tocmai simplu. Spre exemplu, după meciul cu Dinamo, eu deja mă gândeam care vor fi juniorii care vor apărea în echipă cu Pâncota. Am avut în lot patru astfel de jucători pe posturi diferite, iar ca să-i schimb între ei trebuia să mai fac o înlocuire. Eu încerc să-i înțeleg și pe spectatori, însă totul până la jigniri”, a mai punctat fostul golgheter al României, care în turul următor al Cupei ar dori să întâlnească Steaua și asta pentru emulația pe care ar crea-o vizita campioanei printre copiii din Pitești.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Nov. 2014, 17:36 Actualizat: 02 Nov. 2014, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă