Niculescu: „În afara penalty-ului, UTA nu ne-a pus nicio problemă”

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 17:54 Campionat
Niculescu:**

CSM Râmnicu Vâlcea s-a bucurat de punctul smuls în prelungiri în fața UTA-ei de parcă ar fi promovat. Claudiu Niculescu s-a agitat tot meciul iar la golul egalizator a răbufnit, alături de toată banca de rezerve a oltenilor.

Fostul atacant dinamovist consideră că echipa sa merita să plece neînvinsă de la Arad: „Veneam după trei victorii consecutive, ne-am dorit să câștigăm și aici, dar din păcate atât s-a putut azi. În opinia mea rezultatul este echitabil, chiar dacă am egalat pe final, în prelungirile jocului. Consider că în afara penalty-ului UTA nu ne-a pus nicio problemă, nici nu prea au atins mingea în prima parte. Dar mai puțin mă interesează jocul echipei gazdă, important este că am reușit să încheiem această toamnă pe un loc onorabil, pentru că patronii au investit și vor mai investi bani, cred că și dânșii sunt bucuroși că am terminat anul pe acest loc”, a declarat Niculescu la final.

„Un egal pe care îl meritam”

Antrenorul celor din Vâlcea nu se declară la fel de mulțumit de jocul echipei sale, care nu a arătat nici pe departe ca și o ocupantă a locul doi: „Problema a fost la noi, chiar dacă am încercat să le transmit întreaga săptămână că vom avea un meci foarte greu cu UTA și că adversara va fi foarte motivată, pentru că își juca una dintre ultimele șanse de a rămâne în Liga a II-a, jucătorii nu au ascultat ce le-am cerut și iată că problemele au venit. Dar și-au mai revenit din punct de vedere al atitudinii în partea a doua și mă repet, am obținut un egal pe care îl meritam”, a mai spus cel poreclit în vremurile de glorie „Clau-gol”.

S-a tachinat cu Trică

Pe parcursul meciului, Niculescu a avut destule contre verbale cu Eugen Trică, dar a și protestat la adresa arbitrajului: „E tensiunea jocului, și în timpul meciului ne-am tachinat puțin. Eu doar am vrut să îi întind mâna și să îi urez baftă, dar el…Părerea mea că nu se fac astfel de gesturi în fotbal. Nu am comentat deciziile arbitrului, doar l-am atenționat să grăbească puțin echipa gazdă, care a tras foarte mult de timp. După părerea mea nu s-a jucat mai mult de 20 de minute în repriza a doua”, a conchis Claudiu Niculescu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Nov. 2013, 17:54 Campionat
Pe aceeași temă