Niculescu, fericit cu victoria obținută în preungiri: „Să primești gol în minutul 90… ți se cam înmoaie genunchii”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2014, 19:06 Actualizat: 17 Nov. 2014, 19:07 Campionat
Niculescu, fericit cu victoria obținută în preungiri:  „Să primești gol în minutul 90… ți se cam înmoaie genunchii”

Claudiu Niculescu și-a învins fosta echipă, însă succesul nu a fost deloc unul ușor. În meciul din etapa a 13-a a Ligii 2, disputat sâmbătă, CS Mioveni s-a impus greu cu 2-1, grație golului din prelungiri al lui Răuță (90+2). După o primă repriză fără reușite, Galan (65) a deschis scorul din penalty, iar Codin a adus egalarea în minutul 90. Totuși jocul nu s-a terminat la egalitate, argeșenii având puterea în minutele de prelungiri să mai înscrie o dată.

Antrenorul galben-verzilor era mulțumit la final de rezultat și de cele trei puncte câștigate în fața unei echipe cu pretenții a seriei. „Sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții azi. Știam că ne așteaptă un meci extrem de dificil împotriva unei echipe foarte bine organizată din punct de vedere defensiv, având la timonă un antrenor, Pelici, pe care-l consider prieten și îl respect foarte mult. Astăzi a câștigat echipa mea. După aspectul jocului victoria a fost meritată pentru că am dominat în mare parte partida. Ne-am retras puțin după ce am marcat primul gol și le-am dat adversarilor posibilitatea să iasă la joc, iar, într-un final, Răuță a adus victoria. A fost inspirat să meargă în careu și să aibă acea lovitură de cap excepțională. Am câștigat trei puncte foarte importante în economia clasamentului, pentru că ne așteapă o perioadă foarte grea; deja terenurile încep să fie foarte grele din cauza vremii. Dar, una peste alta, trebuie să fim mulțumiți. Jocul a fost bun, prima repriză foarte bună, dar să primești gol în minutul 90… ți se cam înmoaie genunchii”, a spus Niculescu la conferința de presă.

„Năstăsie nu cred că a lovit cu cotul, nu e genul”

Tehnicianul a vorbit apoi și despre eliminarea elevului său Cosmin Năstăsie. „Este e un băiat excepțional din toate punctele de vedere, un profesionist adevărat. A avut o perioadă în care a lipsit din teren și, chiar atunci când m-ați întrebat despre situația lui, v-am spus că îi va veni și lui rândul să joace. Am mizat pe el în jocul de astăzi, a făcut un meci foarte bun. Eu am mare încredere în el, pentru că are experiență foarte mare. Din păcate, îl vom pierde pentru cel puțin două etape în urma cartonașului roșu primit. Nu cred că a lovit cu cotul, pentru că el nu e genul de jucător care să comită astfel de gesturi, dar așa a văzut arbitrul”, a spus Claudiu Niculescu, citat de ziarulargesul.ro.

„Să încheiem acest mini-retur de campionat în primele patru”

În final, Niculescu s-a referit și la partida din etapa viitoare, când galben-verzii vor juca în deplasare pe terenul echipei Metalul Reșița. „Mergem etapa viitoare la Reșița, la echipa de pe locul doi, ce și-a propus promovarea în acest sezon. Vom aborda partida cu încredere și cu entuziasm și cred că ne putem întoarce cu trei puncte de acolo. Dar până atunci să ne bucurăm puțin de această victorie foarte importantă, pentru că ne-am rupt de celelalte echipe din clasament; practic, în acest moment au mai rămas patru echipe care vor lupta până la final. Obiectivul nostru imediat e să încheiem acest mini-retur de campionat în primele patru și sper că vom reuși. În plus, mai avem de disputat și meciul din Cupă, contra celor de la CFR Cluj. Efortul fizic al jucătorilor mei este extrem de mare, sper să pot să-i recuperez pe băieți de la un meci la altul. Efortul fizic e dublu în acest moment, mai ales din cauza terenurilor foarte grele. Privim cu optimism spre partidele care ne-au mai rămas de disputat până în decembrie; cred că putem avea rezultate bune, dar rămân cu regretul că ne puteam afla pe un loc și mai sus în clasament. Am pierdut puncte aiurea”, a mai spus tehnicianul echipei CS Mioveni.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2014, 19:06 Actualizat: 17 Nov. 2014, 19:07 Campionat
Pe aceeași temă