Niculescu: „Felicit toată echipa, cu un plus pentru mijlocașii centrali”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 15:57 Campionat
Niculescu:**

Antrenorul CSM-ului, Claudiu Niculescu, a avut toate motivele să fie mulțumit la finalul jocului cu Olimpia Satu Mare, scor 3-0.

Vâlcea a făcut probabil contra Olimpiei cel mai bun joc din acest sezon, iar Claudiu Niculescu își face probleme pentru defensivă. „E o victorie importantă, am marcat trei goluri, am mai avut 3-4 ocazii clare, am rămas acolo, în plutonul fruntaș. Felicit toată echipa, cu un plus pentru mijlocașii centrali, am pus presiune pe adversar, am recuperat multe mingi și ne-am creat multe ocazii. Mă bucur că marcăm meci de meci, dar îmi fac griji că și primim destule goluri. Miercuri ne așteaptă un derby, vom avea cel mai greu joc de până acum, la Craiova, contra CSU, dar am mare încredere că putem să ne întoarcem cu un rezultat bun. Băieții trebuie să înțeleagă că în fotbal este importantă constanța rezultatelor”, a spus Niculescu.

Csik: „Am fost vulnerabli în defensivă”

De partea cealaltă, Tibi Csik, tehnicianul oaspeților, a acuzat prestația slabă a defensivei sale. „Felicit CSM-ul, a fost mai bună, deși poate și noi meritam un gol. Am fost vulnerabli în defensivă, care până acum era punctul nostru forte și CSM a profitat la maxim. Vâlcea a practicat un joc eficient, sunt organizați din toate punctele de vedere” a spus Csik.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă