Niculescu cere răbdare: „Important este să știi să gestionezi momentele grele”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:28 Campionat
Niculescu cere răbdare:**

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, rămâne neînvins în jocurile de campionat de pe teren propriu și subliniază că este important cum se gestionează momentele dificile din cursul unui sezon. 

„Este o victorie meritată, am marcat trei goluri, am mai avut câteva ocazii în repriza secundă, dar e bine așa. Etapa trecută nu a fost bună pentru noi, s-a făcut tam-tam că am pierdut cu Craiova, dar orice echipă pierde. Iată că etapa asta a fost aproape toată pentru noi, trebuie răbdare, pentru că avem un lot tânăr, azi am jucat cu cinci jucători sub 21 ani, mă bucur pentru ei. Le-am spus băieților că nu este un joc al orgoliilor, era un joc normal de campionat, au înțeles și nu au mai reacționat ca în jocul din retur. Victoria a fost fără dubii, nu îmi rămâne decât să îmi felicit băieții, este meritul lor în totalitate, s-au concentrat, au jucat cu responsabilitate. Săptămâna trecută a fost tensionată, nu ne așteptam să pierdem la Roșiori, dar am mai spus că important este să știi să gestionezi momentele mai grele prin care treci”, a spus antrenorul echipei din Zăvoi.

Claudiu Niculescu așteaptă și primul succes în deplasare în acest sezon. „Am pornit la drum cu mari ambiții, important e să avem răbdare, campionatul este foarte lung, se pot întâmpla multe. Am câștigat trei puncte foarte importante și ne-am apropiat din nou de plutonul fruntaș. Nici nu mă mai gândesc că sunt jocuri acasă sau în deplasare, eu și jucătorii vrem să câștigăm fiecare meci. Am făcut o obsesie pentru jocurile din deplasare, va veni și prima victorie, sper să fie săptămâna viitoare, la Tg.Mureș, unde va fi un joc foarte greu, ar fi important pentru moralul echipei să lege două victorii consecutive. Au schimbat antrenorul, a venit Neluțu Sabău, vin după o înfrângere, sunt răniți, cum am fost și noi azi” a spus olteanul la conferința de presă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:28 Campionat
Pe aceeași temă