Niculescu: „Am ratat o șansă enormă, dar sperăm până la capăt”

Mihai Andries 13 May. 2013, 16:52 Campionat
Niculescu:** „Am ratat o șansă enormă, dar sperăm până la capăt

Gruparea vâlceană, aflată sub comanda fostul fotbalist dinamovist, slătineanul Claudiu Niculescu, era favorită în meciul cu ALRO Slatina. O victorie le-ar fi adus prima șansă la promovare, în condițiile în care ACS Poli are un meci mai puțin disputat. Calculele de pe hârtie au fost răsturnate în teren, întâlnirea încheindu-se cu scorul de 1-1, după ce slătinenii au fost cei care au deschis scorul. Antrenorul celor de la Damila Măciuca, Claudiu Niculescu, a declarat, după meci, că echipa sa merita victoria, însă ambele formații ar fi putut da lovitura, fiecare având câte o ocazie mare în actul secund.

„Din ce am văzut după margine, eu cred că am pierdut două puncte, enorme. Acesta este fotbalul, de-asta este frumos, te bucuri, ești trist. Nu m-am gândit niciun moment că joc împotriva echipei din orașul meu, m-am gândit că trebuie să câștig meciul, indiferent de adversarul pe care l-aș fi avut. Am avut o șansă enormă, după ce Corona a făcut egal acasă.  Am ratat o șansă enormă, dar sperăm până la capăt”, a declarat, după meciul de la Slatina, Claudiu Niculescu.

Cariera fotbalistică a lui Claudiu Niculescu este legată de Dinamo București. Cel supranumit „Clau-gol” a agățat ghetele în cui anul trecut, retrăgându-se din activitatea de jucător de la U. Cluj, formație pe care a pregătit-o câteva etape. Antrenorul Claudiu Niculescu a fost instalat principal pe banca tehnică a celor de la FC Bihor, după semieșecul înregistrat de orădeni chiar cu ALRO Slatina (1-1 la Oradea). În iarnă, acesta a ajuns la Damila Măciuca, echipă alături de care a avut rezultate peste așteptări.

„Clau-gol”, ieșire nervoasă pe „1 Mai”

Revenit la Slatina, din postura de adversar al echipei locale, Claudiu Niculescu a fost apostrofat de publicul prezent pe Stadionul 1 Mai, ca urmare a unei ieșiri nervoase, cauzate de frustrarea pierderii a două puncte ce ar putea echivala cu ratarea promovării.

Fostul fotbalist dinamovist a dat cu picioarele în scaunele băncii de rezerve, derapajul fiind taxat de publicul spectator. Niculescu a pus ieșirea necontrolată pe faptul că echipa sa s-a îndepărtat mult de scopul propus. „Normal că este mare supărarea, știu cât am muncit, cât au muncit acești băieți minunați, repet… am ratat o șansă imensă de a ne situa pe un loc promovabil”, a precizat Claudiu Niculescu, antrenor al echipei Damila Măciuca.

După meci, Claudiu Niculescu a fost așteptat de către familie, alături de care a petrecut câteva minute, după care a părăsit stadionul, alături de un oficial al clubului Damila.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 13 May. 2013, 16:52 Campionat
Pe aceeași temă