Niculescu a încins spiritele prin gesturi și declarații: „Să-și rupă carnetul de antrenor!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2013, 00:07 Actualizat: 01 Dec. 2013, 00:22 Campionat
Niculescu a încins spiritele prin gesturi și declarații:  „Să-și rupă carnetul de antrenor!”

Chiar dacă a mai avut câte ceva de comentat de unele decizii ale arbitrilor („Nu am reproșat mare lucru arbitrului, doar l-am atenționat să grăbească puțin echipa gazdă, care a tras foarte mult de timp. După părerea mea nu s-a jucat mai mult de 20 de minute în repriza a doua”), Claudiu Niculescu nu a depășit limita pe parcursul confruntării dintre UTA și CSM Râmnicu Vâlcea. Însă, la golul echipei sale, fostul golgheter al României a alergat pe teren, bucurându-se alături de elevii săi ca și cum ar fi câștigat Champions League. Bineînțeles, utiștii au fost contrariați de comportamentul deplasat al tehnicianilor oltenilor, cel mai deranjat fiind antrenorul cu portarii al „Bătrânei Doamne”.

După ultimul fluier al „centralului” partidei, Ivailov Petrov a dorit să-i ceară socoteală lui Niculescu pentru gesturile deplasate, făcute la adresa băncii tehnice arădene după reușita lui Deaconescu, iar de aici și până la câteva îmbrânceli între tabere nu a mai fost decât un pas.

Bodyguarzii au avut un rol important în calmarea spiritelor, printre cei mai înverșunați apărători ai lui Claudiu Niculescu fiind goalkeeperul Florin Matache. „E tensiunea jocului și în timpul meciului ne-am tachinat puțin. Eu doar am vrut să îi întind mâna și să îi urez baftă, dar el…Părerea mea că nu se fac astfel de gesturi în fotbal”, a comentat „principalul” team-ului din Zăvoi așa-zisul conflict cu bulgarul din Calea Aurel Vlaicu.

Plecat direct spre sectorul unde era dispusă galeria arădeană, Eugen Trică nu a fost prins în vâltoarea evenimentelor. În schimb, „principalul” utist a aflat cu stupoare că fostul său coleg de la Universitatea Craiova a luat peste picior jocul formației „textiliste”. „Consider că în afara penalty-ului, UTA nu ne-a pus nicio problemă, nici nu prea au atins mingea în prima parte”, spunea Niculescu, iar replica tehnicianului „Bătrânei Doamne” a venit imediat: „Dacă Niculescu a spus că nu am jucat nimic înseamnă că nu-i pe treaba lui și ar trebui să-și rupă carnetul de antrenor. Regret că spun asta, căci a jucat fotbal și are o carieră importantă în spate”.

La finalul confruntării de sâmbătă dimineață, Niculescu și Trică s-au evitat elegant.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2013, 00:07 Actualizat: 01 Dec. 2013, 00:22 Campionat
Pe aceeași temă