Niculescu: „A fost o luptă în noroi, dar sunt mulțumit de rezultat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2013, 14:00 Actualizat: 08 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Niculescu:  „A fost o luptă în noroi, dar sunt mulțumit de rezultat”

Claudiu Niculescu, antrenorul Damilei, era foarte dezamăgit de terenul pe care actuala sa echipă a trebuit să joace în deplasarea de la Oradea, contra fostei formații pe care a antrenată înainte să vină la vâlceni. Tehnicianul consideră că ceea ce s-a jucat ieri nu s-a numit fotbal, ci luptă în noroi. Trecând peste toate acestea, Niculescu este mulțumit de prestația fotbaliștilor pregătiți de el și de rezultatul obținut, un rezultat care le dă speranțe de viitorul, așa cum s-a exprimat dânsul.

Trecând peste meciul cu FC Bihor, Niculescu așteaptă confruntarea de pe teren propriu cu UTA, un meci pe care vrea să-l câștige și care este extrem de important în privința promovării.

„Sunt mulțumit de rezultat, băieții au muncit astăzi, foarte mult pentru acest punct, pe un teren execrabil, din punctul meu de vedere. Nu cred că am participat eu, în toată cariera mea de jucător sau în cariera mea scurtă de antrenor de până acum, la un joc în care terenul să se prezinte în asemenea hal. Îmi pare rău, acesta nu este fotbal, aceasta a fost o luptă în noroi, dar sunt mulțumit de acest rezultat, un rezultat care ne dă speranțe pentru viitor. Ne așteaptă un meci dificil săptămâna viitoare, acasă cu UTA, meci foarte, foarte greu, cu o echipă foarte bună, un meci pe care trebuie să-l câștigăm.”, a spus la finalul meciului Claudiu Niculescu.

Foto: eBihoreanul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Apr. 2013, 14:00 Actualizat: 08 Apr. 2013, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă