Nichita: „Le-am creat toate condițiile jucătorilor, sunt cu drepturile la zi, iar ei nu-și respectă blazonul”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 17:29 Campionat
Nichita:** „Le-am creat toate condițiile jucătorilor, sunt cu drepturile la zi, iar ei nu-și respectă blazonul

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, președinte de onoare al clubului CSMS Iași, a criticat jocul echipei din Copou și a subliniat că elevii lui Costel Enache nu joacă pe măsura condițiilor de care beneficiază.  

„Sunt foarte supărat. Nu știu ce să mai zic după rezultatele astea din ultimele etape. Le-am creat toate condițiile jucătorilor, sunt cu banii la zi, chiar vineri le-au fost acordate ultimele drepturi, dar ei nu-și respectă blazonul. Noi ne-am făcut datoria față de ei, dar ei nu oferă nimic acestui oraș. Au tot ce le trebuie, condiții bune, însă rezultatele nu se văd și nu înțeleg de ce”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Acesta a evitat să comenteze posibila plecare a lui Costel Enache din Copou. „Eu susțin performanța la Iași, nu un anume antrenor. Este un Comitet Director la club, am un președinte executiv, aștept ca ei să-și facă treaba. Eu susțin obiectivul de promovare, dacă echipa nu merge aștept explicații de la cei care conduc clubul. Am încredere în  înțelepciunea profesorului Antohi (n.r. Leonida Antohi, președintele Comitetului Director), este un om cu experiență în fotbal și sper să ia deciziile cele mai bune prentru club împreună cu președintele Prunea. Nu știu dacă va pleca sau nu Costel Enache, important să se ia decizia cea mai bună. Le-am și spus celor doi (n.r. Leonida Antohi și Florin Prunea) că aștept să dea o soluție pentru fotbalul ieșean”, a mai spus Gheorghe Nichita.

Primarul Iașiului a precizat că nu înțelege de ce unii jucători sunt obosiți la început de campionat, așa cum susțin unele persoane din cadrul clubului. „Am auzit că unii jucători ar fi obosiți. Dacă ar fi unul sau doi nu e problemă, dar când sunt mai mulți deja se simte. Totuși nu pot să-mi explic acest lucru, nu pot să înțeleg de ce echipa joacă astfel. I-am văzut în pregătire, în amicalul de la Vaslui, mi-a plătut echipa, chiar i-am spus și lui Costel Enache. Acum nu înțeleg de ce echipa nu joacă”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Foto: Alexandru RAITA
 

Marius ANGHEL 06 Oct. 2013, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă