Neagu rămâne un jucător important pentru Falub

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:41 Campionat
Neagu** rămâne un jucător important pentru Falub

După ce la Drăgășani a fost printre cei mai slabi utiști de pe teren, motiv pentru care a și fost schimbat cu Bîrză, George Neagu a oferit ratarea etapei în confruntarea cu Luceafărul Oradea. Fotbalistul de bandă stânga nu și-a numărat bine pașii și nu a putut relua în plasă, din numai doi iar antrenorul „alb-roșiilor” știe și de ce ar avea nevoie jucătorul său pentru a fi un fotbalist și mai util.

„Neagu are o capaciate mare de efort, acoperă foarte bine acel flanc stâng. Ne creează mereu superioritate în zona lui de teren, face lucruri bune pe plan ofensiv, dacă ar și finaliza cu gol acțiunile sale, ar și mai bine. Ar fi o încununare pentru tot ce face bun pentru jocul nostru”, a spus Adrian Falub despre unul dintre titularii săi.

Pe cealaltă bandă, la Râmnicu Vâlcea va absenta Patrice Feussi. Camerunezul a încasat cel de-al șaptelea cartonaș galben al sezonului și este suspendat pentru următoarea partidă de campionat . Utiștii fac eforturi să-l legitimeze pe francezul Guy Pellet, care ar fi fotbalistul ce-l mai îndreptățit să-l înlocuiască în primul „unsprezece” pe fostul jucător al Genoa-ei.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:41 Campionat
Pe aceeași temă