„Ne-am așteptat la un joc ușor, dar chiar ne-a pus probleme mari Snagovul”

01 Apr. 2012, 11:25 Campionat

Callatis Mangalia a reușit o victorie de 6 puncte prin succesul de sâmbătă, scor 3-1, la Ghermănești, cu FC Snagov. Echipa constănțeană s-a îndepărat de locurile retrogradabile, însă rămân în continuare concentrați pentru nu avea probleme mai târziu.

Despre meciul cu ilfovenii, antrenorul Callatisului a declarat la finalul partidei că a fost unul alternant. Tehnicianul n-a fost mulțumit de fluctuațiile de joc ale fotbaliștilor săi, în următoare perioadă urmând a avea de discutat cu ei despre această problemă.

„A fost un meci în care au fost momente bune de joc și momente chiar slabe. Am alternat. Am început jocul mai slab, după aceea am început să-l controlăm, am reușit să marcăm, am dat repede două goluri și după aceea am avut o cădere, care, din punctul meu de vedere, este inexplicabilă. Am primit și gol și după aceea chiar am jucat modest, am avut o perioadă slabă de joc. A fost o relaxare. Probabil și-au desconsiderat adversarul, au crezut la 2-0 că jocul s-a terminat, la 2-1 și-au revenit cât de cât, dar nu știu… o să avem o discuție.”, a spus după meci Mugurel Cornățeanu.

A început meciul cu 5-6 jucători care au evoluat mai puțin

Acesta a recunoscut că se aștepta la o replica slabă din partea echipei ilfovene, tocmai de aceea a început meciul cu 5-6 jucători care până în acest moment au evoluat mai puțin în acest campionat. „Au apărut cu 5-6 jucătări în primul „11” care am preferat să-i bag în deplasarea acesta ca să-i odihnim pe ceilalți care au jucat. Important este rezultatul, jocul… vedem, trebuie să-l îmbunătățim.

Ne-am așteptat la un joc ușor, dar chiar ne-a pus probleme mari Snagovul, au jucat chiar foarte bine, peste nivelul la care aveam noi informații.”, a mai spus Cornățeanu.

Despre problemele Snagovului, antrenorul Callatisului s-a rezumat a spune că pentru echipa sa victoria era mai importantă. Totuși, acesta ar fi mai liniștit dacă adversarul din această etapă s-ar retrage pentru că ar rămâne un singur loc retrogradabil, acela ocupat în acest moment de Gloria Buzău, formație aflată acum la 13 puncte în spatele Mangaliei. „Important e că ne-am luat noi cele trei puncte, în rest sunt problemele Snagovului, continuă, nu continuă.”

Contra lui FC Snagov, Mugurel Cornățeanu a aliniat următorul „11”: Cr. Mitrea – Cureteu, I. Posteucă, R. Damian, R. Miron – Cogali – R. Lupu, Huzuneanu, Bolat, Sin – Hertu.

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Apr. 2012, 11:25 Campionat
Pe aceeași temă