Momente jenante în Copou: joaca de-a demiterea cu Enache! Tehnicianul rupe tăcerea!

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 10:02 Campionat
Momente jenante în Copou: joaca de-a demiterea cu Enache!** Tehnicianul rupe tăcerea!

Haos la CSMS Iași. Deși clubul din Copou are în spate ani buni în primul eșalon, ceea ce se întâmplă în aceste zile la CSMS te duce cu gândul la un club de liga a treia, ba chiar de amatori. Demis luni noapte de președintele Florin Punea, pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, antrenorul Costel Enache a fost sunat ieri seară de același Prunea pentru a fi informat că… este antrenorul echipei și trebuie să se prezinte la antrenamentul de miercuri al echipei.

În perioada ce a urmat după eșecul cu Farul de sâmbătă, Prunea s-a aflat într-o permanentă discuție cu antrenorul Gloriei Buzău, Ion Viorel, căruia i-a propus să-i ia locul lui Enache. Din câte se pare, acesta nu a reușit încă să ajungă la un acord cu Dan Tulpan privind rezilierea contractului cu Buzăul, astfel că ieșenii s-au repliat și i-au cerut lui Enache să continue în Copou. Pus în fața acestei situații jenante, Enache, care a refuzat să vorbească cu presa în ultimele zile, a rupt tăcerea și a explicat toată situația penibilă existentă în Copou.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut cu președintele Florin Prunea în noaptea de luni spre marți, între orele 23.00 și 01.00, azi am așteptat un telefon pentru a stabili termenii rezilierii contractului cu clubul CSMS. Am stat în Iași și am așteptat un telefon pentru a-mi rezilia contractul, așa cum mi s-a transmis în discuțiile cu președintele Prunea. Nu am primit nici un telefon, ba mai mult, azi (n.r. marți) la ora 22.00 am fost anunțat că sunt antrenorul echipei și trebuie să mă prezint la antrenamentul de miercuri. Nu mai înțeleg nimic. Sunt și eu om, am suflet, nu sunt din fier. După meciul cu Clinceni am fost demis noaptea și confirmat a doua zi, acum am fost demis din nou în noaptea de luni spre marți, iar după nici 24 de ore am fost anunțat că sunt antrenor. Am avut o discuție privată cu președintele Prunea și mi s-a transmis că trebuie să fiu destituit, iar astăzi aflu că trebuie să vin la antrenament. Normal că voi veni la antrenament, oricum veneam, doar nu am fugit. Eu îmi respect contractul, am venit la Iași nu pentru un contract, ci pentru a face treabă, pentru a face o echipă care să joace fotbal și vreau să fac în continuare acest lucru. Dar trebuie să fiu lăsat. E greu să performezi în condițiile astea”, a declarat Costel Enache.

Astfel, tehnicianul se va prezenta miercuri la ora 13.30 la antrenamentul echipei, dar rămâne de văzut dacă nu cumva se va trezi cu un înlocuitor surpriză peste noapte la ședința de pregătire. Cert este că în Copou circul este la el acasă, iar în aceste condiții de amatorism obiectivul de promovare este greu de atins, dacă nu chiar imposibil.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Liviu CHIRICĂ‚

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 10:02 Campionat
Pe aceeași temă