Moise a lovit din nou! Romario, la al doilea meci consecutiv cu „dublă” decisivă pentru UTA: „Am început să ies în evidență.” Alibec și Budescu, printre cei care l-au felicitat

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2019, 15:21 Actualizat: 04 Nov. 2019, 15:22 Campionat
Moise a lovit din nou! Romario, la al doilea meci consecutiv cu „dublă” decisivă pentru UTA: „Am început să ies în evidență.”  Alibec și Budescu, printre cei care l-au felicitat

Romario Moise (24 de ani) a fost din nou omul meciului pentru UTA. După lovitura liberă bătută perfect peste zid și mai ales „foarfeca” din jocul de la Reșița, mijlocașul împrumutat de arădeni de la Astra a înscris încă două goluri frumoase, ambele reușite în meciul cu Viitorul Pandurii, câștigat cu 2-0 în etapa a 15-a a Ligii 2.

Primul a venit după un șut cu exteriorul, iar cel de-al doilea dintr-o nouă lovitură executată fără speranță pentru portarul advers. „Sunt într-un moment bun, am reușit să marchez două <> în două meciuri consecutive și mă bucur mult că-mi ies unele execuții. Am început să marchez, să ies în evidență. Dar, nu contează asta, contează să câștigăm, să ne vedem de drum și să ne atingem obiectivul. O să urmeze o perioadă grea, trebuie să fim bine mental și fizic”, a spus Moise la finalul meciului cu Viitorul Pandurii, citat de Sport Arad.

Cristian Lupuț, tehnicianul adversarilor, a considerat că meritul victoriei obținute de UTA îi aparține exclusiv lui Moise, însă tehnicul mijlocaș nu e de acord: „Nu cred asta, pentru că toți am jucat bine, nu am fost numai eu pe teren. Suntem 11 și toți am fost la cel mai înalt nivel și s-a văzut, pentru că am câștigat.”

„M-am bucurat mult că am fost atât de mediatizat”

Execuția senzațională din foarfecă de la Reșița l-a făcut celebru pe Romario Moise inclusiv în presa din străinătate. În plus, multă lume i-a trimis felicitări mijlocașului împrumutat de UTA de la Astra Giurgiu. „M-am bucurat mult că am fost atât de mediatizat, dar nu contează neapărat cum marchez, contează doar să marchez și să ia echipa cele trei puncte. Cele mai importante felicitări pentru mine sunt de la iubita mea, de la părinți și de la fratele meu. Apoi, de la restul familiei și apropiați. M-au felicitat și foști colegi de la Astra, Alibec, Budescu, Silviu Lung Jr. Până la urmă, contează să îmi fac jocul și să îi fac să mă felicite în continuare. Dintre antrenori nu m-a felicitat nimeni în mod special, dar, oricum, singurul care contează este tehnicianul nostru. Mă bucur că el are el ocazia să mă felicite”, a mai spus fotbalistul de 24 de ani al arădenilor.

Așadar, loviturile libere sunt specialitatea casei a fotbalistului cu prenumele celebrului brazilian, Romario de Souza Faria. „Nu exersez chiar la fiecare antrenament, dar exersez loviturile libere, o făceam și la Astra, o fac și aici. Îmi place să ies în evidență prin lovirea mingii pentru că fac acest lucru foarte bine, mă bucur că îmi iese și la meci”, a mai declarat Moise după partida de duminică.

Întrebat dacă împrumutul său de la Astra Giurgiu la UTA s-ar putea încheia în iarnă, Moise nu a avut un răspuns clar: „Nu vreau să vorbesc despre viitor, chiar nu știu, nu am vorbit cu cei de la Astra”. Ceva mai aplicat a vorbit pe subiect antrenorul Laszlo Balint: „Din ce știu eu, contractul lui Moise e ferm până în vară. Eu mă bucur că s-a adaptat foarte bine la noi, dă un randament bun și foarte bun. Și nu mă raportez doar la goluri, dar și la respectarea sarcinilor tactice. E un jucător cu calitate mult peste nivelul ligii secudne și mă bucur că am reușit să îl conving să vină la proiectul UTA. A venit cu sufletul deschis și joacă foarte bine”.

8 meciuri și 4 goluri are Romario Moise la UTA, jucătorul originar din Ploiești fiind împrumutat de la Astra

CITEȘTE și: UTA – pe teren din trei în zile, iar Balint recunoaște: „Pot interveni schimbări în echipă în funcție de prospețimea fizică a jucătorilor”

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel MUSCĂ‚

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2019, 15:21 Actualizat: 04 Nov. 2019, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă