Mizează Alexa pe rezerve în meciul cu Sportul Snagov? „E o șansă și pentru ei, pe care nu cred că o vor irosi”. Dunărea nu vrea, totuși, să piardă din avansul luat în fruntea Ligii 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 01:02 Campionat
Mizează Alexa pe rezerve în meciul cu Sportul Snagov?

Cu moralul ridicat după ce în prima etapă din 2018 a remizat cu a doua clasată FC Hermannstadt (1-1), iar în a doua a revenit și a câștigat cu 2-1 întâlnirea cu ocupanta locului 4, CS Afumați, Dunărea Călărași nu concepe alt rezultat decât victoria la finalul meciului de sâmbătă cu Sportul Snagov. Liderul Ligii 2 primește vizita, de la ora 12:00, formației antrenate e Valeriu Răchită, a 10-a clasată în campionat.

Antrenorul Dan Alexa susține că Dunărea trebuie să câștige toate punctele puse în jocul cu Sportul pentru a păstra diferența față de FC Hermannstadt și Chindia, principalele contracandidate în lupta pentru promovare. Din declarația acordată de tehnicianul liderului se înțelege că împotriva Snagovului va miza și pe câțiva jucători care nu sunt titulari de obicei.

„Sportul e o echipă bine organizată care are și un antrenor cu experiență. E obligatoriu însă să câștigăm, ca să păstrăm distanța față de Hermannstadt și de Chindia. Din păcate, avem absențe importante, jucători accidentați de ceva vreme. Dar am încredere în jucătorii care vor juca. E o șansă și pentru ei, pe care nu cred că o vor irosi. Importante sunt cele trei puncte, iar ele trebuie să rămână la Călărași. Am mai spus-o, returul e mai greu decât turul, pentru că presiunea e mult mai mare, iar adversarii mult mai motivați. Indiferent de joc, cele trei puncte sunt obligatorii!”, a spus Dan Alexa, citat de site-ul oficial al Dunării.

După 23 de meciuri jucate până acum în Liga 2, Dunărea e pe primul loc, cu 53 de puncte, în vreme ce Sportul Snagov e pe 10, cu 30 de puncte. În tur, Dunărea a câștigat cu 1-0 întâlnirea cu ilfovenii, prin golul marcat din penalty, în minutul 49, de golgheterul Valentin Alexandru.

Dunărea are o serie de 20 de meciuri consecutive fără înfrângere.
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 01:02 Campionat
Pe aceeași temă