Mititelu s-a dat în spectacol la Roșiori: „Echipa doamnei Vasilescu poate juca pe Oblemenco pentru că sunt bun la suflet”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2013, 21:41 Campionat
Mititelu s-a dat în spectacol la Roșiori:**

FC Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în meciul cu Gloria Bistrița. Unicul gol al meciului a fost marcat de Săceanu din lovitură de la 11 metri. Cu această victorie echipa pregătită de Nicolo Napoli urcă pe prima poziție a Seriei a II-a din Liga 2, făcând rocada cu învinsa de astăzi.

La finalul meciului, patronul echipei din Craiova a recunoscut că la Roșiorii de Vede nu sunt condiții de Liga a II-a, însă apreciază spectatorii și faptul că echipa sa a câștigat pe acest teren cele două meciuri contra candidatelor la promovare. În privința promovării, Mititelu a anunțat că va contesta organizarea play-off-ului.

„Deși condițiile nu sunt grozave, publicul e minunat. Am luat șase puncte cu două contracandidate la promovare. Bistrița e cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Noi vom contesta play-off-ul de promovare, trebuia să știm înainte să înceapă competiția. Așa zice UEFA. Vom face apel la FRF, apoi la TAS.”, a spus Mititelu.

„Echipa aia de pe la București o să joace pe Oblemenco ultimul lor meci”

După ce magistrații Tribunalului Dolj au acceptat cererea FC Universității de a putea evolua pe stadionul „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu a declarat după meciul disputat la Roșiorii de Vede că echipa sa se va prezenta luni la arena din Craiova.

„Echipele din Craiova sunt avantajate de arbitri? Poate doar una dintre ele, de fapt nici aia nu e echipă din Craiova, e de pe la București. O să joace pe Oblemenco ultimul lor meci. Luni, la ora 11, revenim pe Oblemenco, mergem cu Jandarmeria și cu Poliția. Echipa doamnei Vasilescu poate juca pe Oblemenco pentru că sunt bun la suflet, dar să uite de imn și culori.”, a mai spus patronul FC Universității.

„Îi prostituează Dragomir pe toți patronii”

În final, Adrian Mititelu și-a făcut numărul și s-a dat în spectacol, luându-se și de conducătorii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu: „Patronii din Liga I se prostituează, nu iau atitudine cu Dragomir, cu ce se întâmplă în Liga I. Îi prostituează Dragomir pe toți patronii, vrea să mai dea un tun cu drepturile TV. Se aude că Mircea Sandu e ținut în brațe în urma relației cu Platini. Se aude că Szarkozy a intervenit pentru Mircea Sandu să nu aibă probleme atunci când i s-a pus sechestru”.

Articol scris de Cristian SCUTARIU
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 26 Oct. 2013, 21:41 Campionat
Pe aceeași temă