Miroslava caută primul succes pe teren propriu în Liga 2, cu CS Afumați. Ungureanu: „Avem un moral bun, sper să legăm pentru prima dată două victorii”

Miroslava caută primul succes pe teren propriu în Liga 2, cu CS Afumați.** Ungureanu:

Știința Miroslava are șansa să lege pentru prima dată două victorii în acest sezon. După succesul obținut în etapa trecută la Balotești (2-1), elevii lui Cristian Ungureanu speră să câștige și meciul de la Uricani, cu CS Afumați, programat sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

Ieșenii au un moral bun după victoria din deplasare cu CS Balotești și sunt încrezători că pot bifa primul succes pe propriul teren în liga secundă.

Antrenorul nu are probleme de lot și spune că jucătorii săi pot câștiga meciul de sâmbătă dacă vor fi concentrați pe toată durata partidei.

„Ne așteaptă un meci destul de dificil, trebuie să luăm neapărat cele trei puncte. Avem un moral bun după victoria de la Balotești, vreau să legăm pentru prima dată două succese în acest sezon. Este foarte important pentru noi să obținem victoria, pentru a rămâne în grafic. Întâlnim o echipă legată, dar trebuie să ne autodepășim. Important este ca băieții să creadă că pot obține acest succes și să se concentreze pe toată durata partidei. Sper să fie capacitați la maxim atât mental, cât și fizic, să facem un joc bun și să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de victorie și sper să le oferim în sfârșit o bucurie suporterilor noștri, pe stadionul din Uricani. Nu am probleme de lot, toți jucătorii sunt valizi, sper să aliniez cea mai bună formulă de echipă și să câștigăm primul meci acasă în liga a doua”, a declarat antrenorul Cristian Ungureanu.

Un bilet de intrare la meciul Știința Miroslava – CS Afumați costă 10 lei.

Înaintea etapei a 10-a, Știința e locul 17, retrogradabil, cu 7 puncte, iar Afumațiul e pe locul 14, cu 11 puncte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă