Mircea Bornescu aplaudă numirea lui Dan Alexa la Rapid: „E cea mai bună variantă!” Ce spune despre demiterea lui Daniel Pancu

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 19:04 Campionat
Mircea Bornescu aplaudă numirea lui Dan Alexa la Rapid:

Mircea Bornescu (39 de ani), fostul portar al Rapidului, a fost invitatul ediției de marți a emisiunii ProSport LIVE, iar printre subiectele discutate s-a aflat și cel despre situația actuală din cadrul clubului giuleștean. Câștigător al Cupei României alături de Petrolul (2012-2013) și FC Voluntari (2016-2017), Bornescu aplaudă numirea lui Dan Alexa (40 de ani) la Rapid.

„Alexa este un antrenor care a demonstrat că poate promova, a promovat trei echipe (n.r. – ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași), știe și ce înseamnă Rapid și ce înseamnă suporterii Rapidului. Cred că este cea mai bună variantă în momentul de față”, a spus Mircea Bornescu la ProSport LIVE.

Fostul portar este coordonator de antrenori la FC Voluntari.

„Nu înfrângerea cu Reșița l-a demis pe Pancu”

În ceea ce privește demiterea lui Daniel Pancu, după doar trei meciuri oficiale disputate în acest an în Liga 2, din care s-a obținut două puncte, Mircea Bornescu consideră că nu rezultatele au fost motivul deciziei luate de către conducerea clubului giuleștean.

Rapidiștii au înregistrat două remize, cu Turris Oltul Turnu Măgurele (la Voluntari), respectiv ASU Politehnica (la Timișoara), ambele cu scorul de 0-0, și o înfrângere, scor 0-1 cu CSM Reșița (în Regie).

„Nu știu discuțiile dintre el și conducerea Rapidului. Nu pot să mă pronunț. Este clar că au existat niște discuții în contradictoriu. Nu cred că de vină a fost neapărat acel meci cu Reșița, pierdut acasă”, este de părere Mircea Bornescu.

Dan Alexa a preluat Rapidul de pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 37 de puncte, la doar două puncte de locul al doilea direct promovabil, ocupat de CS Mioveni, dar și de poziția a 3-a, care duce la barajul pentru promovare, pe care se situează Turris Oltul Turnu Măgurele. Lider este UTA, cu 50 de puncte.

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 19:04 Campionat
Pe aceeași temă