Mioveniul vrea să-și spele rușinea cu Luceafărul după înfrângerea cu „lanterna roșie” Foresta. Mihalcea: „Mă bazez foarte mult pe caracterul și orgoliul jucătorilor mei”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 19:46 Campionat
Mioveniul vrea să-și spele rușinea cu Luceafărul după înfrângerea cu

Învinsă surprinzător în runda trecută la Suceava, cu 0-2 de Foresta, ultima clasată din Liga 2, CS Mioveni va juca sâmbătă, în etapa a 9-a a campionatului, acasă, cu Luceafărul Oradea, partida fiind programată de la ora 11:00. Înainte de acest meci, antrenorul galben-verzilor a vorbit despre importanța partidei, și despre modul cum trebuie să o abordeze elevii săi pentru a câștiga.

„Va fi un meci foarte dificil, ținând cont că noi am avut o prestație destul de slabă la Suceava. Mă bazez însă foarte mult pe caracterul și orgoliul jucătorilor mei să își recâștige încrederea și să arătăm că a fost doar un accident rezultatul de la Suceava. Oaspeții au un antrenor experimentat (n.r. – Cristian Dulca) care este un foarte bun tactician. Luceafărul formează o echipă compactă și solidă, care are evoluții destul de bune în ultima perioadă. Avem nevoie de aceste trei puncte pentru a încerca să avem continuitate în rezultate pozitive. Ne va fi destul de dificil dacă se întâmplă ceva și nu vom obține un rezultat bun. La Suceava, a fost vorba de o atitudine a jucătorilor. Cei de la Suceava au fost agresivi, cu o dorință, surprinzător, mai mare, au câștigat toate duelurile importante unu la unu, în timp ce noi nu am reușit acest lucru. Dacă noi, însă, marcam, primii, la cele trei ocazii pe care le-am avut în prima repriză, cu siguranță era altceva. Ca și cauză principală, a fost atitudinea noastră, diametral opusă față de meciul de acasă, și, la astfel de meciuri, la acest nivel, contează să ai o dorință mai mare”, a spus Mihalcea, citat de csmioveni.ro, în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu Luceafărul.

Antrenorul Mioveniului a vorbit și de posibile întăriri la echipă în următoarea perioadă. „Există posibilitatea ca săptămâna viitoare să vină în probe doi-trei jucători, nu neapărat brazilieni… străini. I-am văzut pe video, vor veni să îi vedem pe teren. Au pașapoarte europene, unul din ei a evoluat în liga adoua din Portugalia. Unul este mijlocaș de bandă și ceilalți joacă în ofensivă”, a mai declarat Adrian Mihalcea înaintea meciului cu Luceafărul Oradea.

După opt etape desfășurate în campionat, CS Mioveni se află pe locul 11, cu 11 puncte, iar Luceafărul Oradea e pe locul 18, retrogradabil, cu doar 5 puncte.

Marius ANGHEL 21 Sep. 2017, 19:46 Campionat
Pe aceeași temă