Mioveniul merge la Metaloglobus să-și recupereze punctele pierdute cu Pandurii. Oprița: „Orice se poate întâmpla”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 17:23 Campionat
Mioveniul merge la Metaloglobus să-și recupereze punctele pierdute cu Pandurii.** Oprița:

CS Mioveni a început perfect anul, câștigând cu 2-0 în deplasarea de la CS Balotești, însă la prima prezență pe teren propriu a fost condusă de două ori de tânăra echipa a celor de la Pandurii și a terminat doar la egalitate, scor 2-2. Sâmbătă, în etapa a 24-a a sezonului Ligii 2, jucătorii lui Daniel Oprița vor avea primul test serios din 2019. Mioveniul joacă la Metaloglobus, o echipă schimbată mult în bine în această iarnă, drept dovadă și rezultatele pe care le-a obținut până acum: 1-0 cu FC Argeș și 1-1 cu Petrolul.

Oprița se așteaptă la un meci greu la București, își atenționează jucătorii și le-a transmis că vrea recuperarea punctelor pierdute pe teren propriu cu Pandurii.

„Ne așteaptă o partidă grea, ca toate celelalte, de altfel. Am spus-o și înaintea meciului cu Pandurii și s-a adeverit. Adversarul vine după două rezultate bune… după un meci foarte bun la Petrolul. Repet, este un meci greu și orice se poate întâmpla. Noi sperăm însă să recuperăm punctele pierdute acasă, cu Pandurii și să luăm puncte. Șansele sunt egale și orice se poate întâmpla. Întâlnim o echipă bine organizată, cu un antrenor bun, jucăm pe un teren sintetic cu care ei sunt obișnuiți. În plus, s-au întărit foarte mult în această iarnă. Au obiectiv salvarea de la retrogradare și o să încurce foarte multe echipe. La noi, atmosfera este în regulă după egalul cu Pandurii. Se mai întâmplă și astfel de rezultate, dar noi puteam să câștigăm cu Pandurii, am avut ocazii mari în ultimele minute, am ajuns la poartă, ne-am creat situații. Trebuie să nu mai repetăm greșelile făcute în acel meci. Este un meci de luat puncte, cu gândul ăsta plecăm la fiecare meci. Acum mergem să recuperăm punctele pierdute acasă”, a spus Daniel Oprița.

Înaintea desfășurării etapei a 24-a, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 38 de puncte, iar Metaloglobus e pe poziția a 14-a, cu 25 de puncte.

În meciul tur, CS Mioveni a umilit-o pe Metaloglobus, învingând-o cu 5-0, prin golurile marcate de Cosmin Năstăsie (11), Valentin Coșereanu (30), Valentin Balint (35 – pen., 59) și Daniel Celea (50).

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 17:23 Campionat
Pe aceeași temă