Mihalcea vrea joc urât, dar victorii: „Se vede salvarea de la retrogradare”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 18:55 Campionat

Farul Constanța și ACS Berceni erau considerate cele două echipe care se vor lupta pentru evitarea ultimului loc din play-out-ul Seriei I a Ligii 2. Aflate la egalitate de puncte, cele două grupări au fost puse față în față vineri, în cadrul etapei a doua a turneului, astfel că importanța celor trei puncte puse în joc a cântărit foarte mult. În final, ilfovenii s-au impus la limită, scor 1-0, după reușita din minutul 71 a lui Epaminonda Nicu, însă emoțiile au fost mari, mai ales că în prima repriză, în minutul 38, Ochia a ratat o lovitură de pedeapsă care ar fi putut duce meciul într-o altă direcție.

Cele trei puncte au luat astfel drumul Berceniului, echipa pregătită de Adrian Mihalcea i-a predat „lanterna roșie” Farului, însă emoțiile încă nu s-au încheiat. Mai sunt de disputat patru etape din play-out și orice se poate întâmpla. Constănțenii mai au și meciul retur pentru a se revanșa, în timp ce FCM Dorohoi a intrat și ea în horă după ce a pierdut ultimele două jocuri și acum e la egalitate cu ACS Berceni.

Tehnicianul ilfovenilor spune că punctele câștigate la Constanța au valoare dublă și că salvarea de la retrogradare „se vede într-o proporție destul de mare”. „O victorie de șase puncte, clar. Știam că, dacă reușim să câștigăm aici, se vede salvarea de la retrogradare, nu în totalitate, dar într-o proporție destul de mare. Mai sunt patru etape și încercăm să câștigăm fiecare meci, pentru că avem primă și jucăm pentru bani. Dacă la alte echipe sunt probleme, la noi e bine din acest punct de vedere. Am trecut peste momentele dificile în care nu reușeam să câștigăm și am depășit și perioada de cunoaștere dintre noi. Toate au dus la aceste ultime două rezultate foarte bune. Azi (n.r. vineri), a fost un joc destul de urât ochiului, dar noi suntem pragmatici. Eu vreau să câștig, nu mă interesează cum. Asta e deviza mea”, a punctat, citat de ziuaconstanta.ro, Adrian Mihalcea.


Clasamentul play-out-ului Seriei I după desfășurarea a două etape:

1.     CS Balotești           32 pct.
2.     FCM Dorohoi           25
3.     ACS Berceni           25
4.     Farul Constanța           22


Runda următoare, ACS Berceni joacă pe teren propriu cu CS Balotești, în timp ce Farul se deplasează la Dorohoi.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 18:55 Campionat
Pe aceeași temă