Mihalcea nu vrea să iasă „afumat” după meciul din etapa a 7-a. „Putem să avem șanse de unu la sută și noroc de 99 la sută și să câștigăm”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2016, 11:20 Campionat
Mihalcea nu vrea să iasă

După punctul norocos obținut în ultimul minut regulamentar de joc în deplasarea de la Sânmartin, 1-1 cu Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași revine în acest weekend pe teren propriu și va întâlni o altă nou-promovată. Echipa lui Adrian Mihalcea va da peste CS Afumați, o formație care stă mai bine în clasament. Ilfovenii au cu două puncte mai multe decât călărășenii înaintea jocului direct, însă nu pot spune că sunt favoriți.

După o înfrângere, un egal și o victorie înregistrate în această ordine pe teren propriu în acest sezon, Dunărea pare a fi pe un trend ascendent. Mihalcea nu concepe ca punctele puse în joc să nu rămână toate la Călărași.

„Afumațiul este o echipă care a promovat anul acesta, cu un lot bun, plus că au mai luat câțiva jucători de valoare. Am și jucat un meci amical cu ei, în vară. Nu vreau însă să vorbesc de șanse, nu mă interesează. Merg cu gândul doar la victorie, șansele procentual sunt nesemnificative. Putem să avem șanse de unu la sută și noroc de 99 la sută și să câștigăm. Important pentru noi în momentul de față sunt toate cele trei puncte. Dacă acasă ei au demonstrat că au o oarecare forță, în deplasare au avut ceva probleme. E adevărat că au și jucat cu echipe bune. Ne vom pregăti, avem căile necesare să ne pregătim foarte bine și să câștigăm, ăsta e cuvântul de ordine. Am câștigat cu Pâncota, acum am scos un punct în deplasare, dacă vom câștiga, sâmbătă, atunci încrederea va fi mult mai mare”, a declarat, pentru site-ul Dunării, Mihalcea, care nu se confruntă cu probleme de efectiv. „Nu avem, din fericire, nicio problemă. Se reîntoarce și Silviu Ilie după suspendarea pentru cartonașul roșu. Suntem în efectiv complet, este un lucru îmbucurător, deci putem să pregătim meciul ăsta și să nu mai facem tot felul de schimbări în echipă pe posturi”.

Până acum, CS Afumați a pierdut în campionat ambele jocuri desfășurate în deplasare: 1-0 la Luceafărul Oradea și 2-0 la Juventus București.

„Mă bazez pe creșterea aceasta în joc, pe experiența jucătorilor și pe orgoliul lor”

Adrian Mihalcea mizând pe experiența, dar și orgoliul jucătorilor săi. „Jocul de la Oradea a arătat mult mai bine față de ceea ce am jucat noi până acum, iar faptul acesta îmi dă încredere că putem să creștem în joc. Mergem pe aceeași linie, nu facem nuntă că am câștigat un punct la Oradea, nicidecum. Noi suntem încă într-o situație dificilă și mă bazez încă pe creșterea aceasta în joc și pe experiența jucătorilor din lotul meu, pe orgoliul lor. Jucăm din nou în fața suporterilor și nu am nici cea mai mică undă de neîncredere și vreau să le-o transmit și lor. Trebuie să aibă încredere și să ne susțină în continuare chiar dacă ultimele evoluții pe teren propriu nu au fost cele mai bune. Dar exact cum ne critică la jocurile slabe, așa vreau să-i văd după meci bucurându-se”, a mai spus Mihalcea.

Dunărea Călărași – CS Afumați, meci ce contează pentru etapa a 7-a a Ligii 2, se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași.Cele două echipe sunt departajate de patru locuri și două puncte în clasament.

Marius ANGHEL 16 Sep. 2016, 11:20 Campionat
Pe aceeași temă