Mihalcea nu pune preț pe succesul cu Farul dacă nu bate și Brăila. Pe cine remarcă antrenorul după 6-0 la Constanța

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 16:17 Campionat
Mihalcea nu pune preț pe succesul cu Farul dacă nu bate și Brăila.** Pe cine remarcă antrenorul după 6-0 la Constanța

Dunărea Călărași a obținut o nouă victorie la scor în acest campionat, sâmbătă reușind să înscrie de șase ori în poarta Farului, tot atâtea goluri cât îi dăduse și în precedenta deplasare la Constanța. În urma rezultatelor obținute în etapa a doua a play-off-ului, Dunărea și Rapid București s-au distanța în fruntea Seriei I, astfel că cele două echipe au luat o obțiune serioasă în realizarea obiectivului, promovarea. Totuși, antrenorul Adrian Mihalcea spune că succesul la scor de tenis cu Farul, 6-0, nu va valora foarte mult dacă joi nu va reuși să câștige meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea. Brăilenii sunt pe locul trei în clasament, la o distanță de trei puncte de Dunărea.

„Într-adevăr, a fost un joc foarte bun! Am avut, să spunem, zece minute ezitante la început, după care ne-a cam întrat totul. Am fost într-o zi bună, nu s-a mai ratat ca în celelalte meciuri când am avut ocazii destul de clare. Dar cum după egaluri și după înfrângeri nu dramatizăm, nici după victorie nu exagerăm. Sunt, practic, trei puncte care nu ne ajută foarte mult dacă nu am câștiga și următorul meci. A trecut, a fost frumos, ne-am bucurat, ne-am relaxat. De astăzi (n.r. – duminică) începem pregătirea pentru meciul de joi”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului, care a mai adăugat că după meciul de la Constanta nu remarcă decât jocul practicat de elevii săi: „Remarc jocul. Îmi pare bine că Vali Alexandru a revenit după accidentare și și-a reintrat în mână. Mă bucur că Balint și Kanda, mă refer la jucătorii care au jucat, să spunem în a doua parte a campionatului, își continuă forma bună, dar eu zic că am făcut diferența prin spiritul acesta de echipă. Ne-am sacrificat, am alergat și în faza ofensivă, și în faza defensivă, am fost foarte atenți în momentele fixe, acest lucru este cel mai important”.

În această săptămână, Dunărea Călărași are programate două meciuri. Joi, de la ora 15:00, primește vizita Daciei Unirea, iar duminică, de la ora 11:00, joacă tot acasă, cu SC Bacău. Pentru meciul de joi, conducătorii echipei călărășene speră ca arena „Ion Comșa” să devină neîncăpătoare. La pauza jocului cu Dacia Unirea va fi organizată o tombolă, iar cei mai norocoși dintre cei prezenți în tribune vor intra în posesia unor premii surpriză.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă