Mihalcea: „Jocul s­-a rupt la faza cartonașului roșu și la penaltiul corect acordat”

Mihalcea:**

După două egaluri în primele două etape, Unirea Slobozia s-a înclinat sâmbătă în fața Săgeții, la Năvodari, scor 1-0. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea continuă criza de victorie din acest sezon și momentan este dezamăgirea Seriei I.

La sfârșitul partidei, antrenorul ialomițenilor, Adrian Mihalcea, a recunoscut justețea acordării penalty-ului la intervenția lui Toma asupra lui Ganea și transformat de Vezan. Din acel minut, 20, Unirea a jucat în inferioritate numerică, lucru ce le-a dat peste cap jocul.

„Ne așteptam să fie un meci dificil, pentru că am jucat cu una dintre candidatele la promovare. Ne­-am pregătit bine, dar, din păcate, jocul s­-a rupt la faza cartonașului roșu și la penaltiul corect acordat fără niciun dubiu. Am încercat apoi să echilibrăm meciul, dar posesia și ocaziile au fost de partea echipei Săgeata Năvodari. Mi­-am felicitat jucătorii pentru spiritul de luptă din a doua repriză, dar e greu să joci cu un om în minus. Obiectivul nostru, ca și anul trecut, este accederea în play­-off. Acesta este obiectivul impus de conducere”, a declarat Mihalcea la finalul meciului de la Năvodari.

După trei etape desfășurate în Liga 2, Unirea Slobozia a acumulat numai două puncte și se află în clasametul Seriei 1 pe locul 9 din 12. În următoarea etapă, ialomițenii primesc, pe teren propriu, vizita nou-promovatei CS Balotești.

Foto: Alexandru RAITA

 

Pe aceeași temă