Mihalcea: „Avem un campionat slab în care nicio echipă nu se ridică mult peste nivelul celorlalte”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 12:00 Campionat
Mihalcea:**

Chiar dacă înfrângerea de la Slobozia nu a fost un capăt de țară, nervii au dat în clocot în vestiarul Farului. Injurii urâte și acuze grave la adresa jucătorilor au împânzit fonic atmosfera de acolo.

Acest climat l-a atins și pe antrenorul Ion Răuță fost „principal” la Unirea Slobozia, vizibil marcat de acest eșec. „Lasă-mă să mă calmez și stăm de vorbă, dar nu dau interviu” i-a spus acesta reporterului Liga2.ro

În schimb, Adi Mihalcea a apărut nu neapărat fericit, dar liniștit și sigur pe el: „Nu a fost un adversar ușor, am făcut și greșeli, dar am câștigat prin concentrare, atitudine și, trebuie să o recunoaștem, un pic de noroc. Pentru noi fiecare meci este greu, dar nu mă hazardez dacă spun că suntem echipa cu cea mai bună condiție fizică. Ă‚sta-i fotbalul: Farul bate Iașiul, iar Unirea bate Farul. Voi ziceți că este un campionat nebun, eu zic că avem un campionat slab în care nicio echipă nu se ridică mult peste nivelul celorlalte”.

În cadrul conferinței de presă s-a atins și inevitabilul subiect „Dinamo”. „Eu sper ca prin venirea lui Flavius să se formeze acolo un grup puternic care anul viitor să se bată la locurile fruntașe. Am mai fost întrebat despre posibilitatea de a ajunge antrenor acolo, dar vă spun că în mod clar 3-4 ani de zile nu am ce căuta la Dinamo. Vreau să o iau de jos așa cum am făcut și ca jucător, să studiez și să stau de vorbă cu fiecare, pentru că de la toată lumea fotbalistică am de învățat câte ceva” a conchis Mihalcea, cel care este sceptic cu privire la transferul lui Adi Mutu la Dinamo: „Venirea lui Adi ar fi benefică pentru Dinamo. Cu siguranță se va gândi mult, dare eu nu cred că se va retrage din fotbal în Romănia. Are familia acolo și mai este ceva: există posibilitatea unui eșec, așa cum s-a întâmplat cu mulți alții și nu cred că  Adi ar risca să-și încheie cariera cu o bilă neagră”.

Articol și foto de Daniel GHEORGHE
 

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă