Mihalcea are rezerve înainte meciului cu Foresta: „Nu mai au nimic de pierdut. Sunt o echipă imprevizibilă”

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 12:30 Campionat
Mihalcea are rezerve înainte meciului cu Foresta:**

După ce a debutat cu dreptul cu antrenorul Adrian Mihalcea pe banca tehnică, weekendul trecut trecând cu 5-1 de Știința Miroslava, CS Mioveni joacă la finalul acestei săptămâni cu un alt adversar facil și pe care îl poate învinge la scor. Argeșenii au meci sâmbătă, de la ora 11:00, la Suceava, cu Foresta, în fața ultimei clasate din Liga 2.

Înainte de plecarea spre Suceava, antrenorul Mioveniului, Adrian Mihalcea, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că adversarul este unul imprevizibil, dar speră ca elevii săi să se descurce bine.

„Va fi o partidă dificilă pentru pentru noi. La Foresta apar jucători noi de la etapă la etapă. Acum s-a scris că mai schimbă trei jucători. Cert este că nu mai au nimic de pierdut… sunt o echipă imprevizibilă… Trebuie să gândim pozitiv, să jucăm ca în meciul de acasă… Pentru noi este doar un început și vrem să ajungem în plutonul fruntaș! Avem jucători pentru ofensivă buni. Echipa are tonus, jucătorii au atitudine pozitivă, se exprimă la potențialul dorit de mine, dar trebuie să arătăm asta în rezultate, iar acum suntem la minus la adevăr. Este un campionat surprinzător, Foresta nu mai este cea de la început, când lua bătaie cu juniorii cu 16-0. Acum au adus jucători, sunt altfel ca la începutul campionatului. Eu sunt convins că dacă vom avea atitudine, vom face un meci bun și totul va fi bine. Repet, trebuie să evoluăm ca și în partida trecută, de acasă. Jucăm contra unei echipe necunoscute, dar mă bazez pe băieții mei!”, a spus Mihalcea.

După 7 etape desfășurate din campionat, CS Mioveni se află pe locul 8, cu 11 puncte, în timp ce Foresta este ultima clasată, cu doar un punct.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 15 Sep. 2017, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă