Mihalcea: „Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă bună. Jucăm numai pe teren”

Mihalcea:**

La finalul partidei din Copou, câștigată în prelungiri de CSMS, antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și pentru jocul prestat.

„Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudine și caracter, e frustrant să pierzi în ultimele secunde. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă bună, muncitoare, un grup unit. Jucăm numai pe teren, nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Îmi pare rău că am pierdut acest meci, Iașiul este singura echipă care ne-a bătut de trei ori. Dar mai este un meci, returul… La Iași se vede presiunea rezultatului, ei au obiectiv promovarea. M-a impresionat forța din atac a gazdelor”, a declarat Mihalcea.

Tehnicianul oaspeților a explicat că jucătorii săi sunt motivați financiar de către conducere, Unirea neavând probleme din acest punct de vedere. „Chiar dacă nu putem promova, jucătorii sunt motivați financiar. Noi nu avem probleme financiare, jucăm pentru banii noștri”, a mai spus Mihalcea, care vrea să continue și în sezonul viitor la Slobozia: „Contractul meu expiră în vară, dar eu îmi doresc să continui aici. Am jucători buni în lot, care pot face față și în Liga I, dar nu vreau să nominalizez, nu vreau să-i umflu. Sperăm să continăm la fel și la anul”, a punctat Mihalcea.

În urma înfrângerii de la Iași, scor 1-2, Unirea Slobozia a făcut schimb de locuri cu învingătoarea sa, CSMS, ialomițenii fiind acum pe locul doi în clasamentul play-off al Seriei I cu un punct mai puțin față de trupa lui Marius Lăcătuș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă