Mihalcea a tremurat pentru victoria Dunării cu Balotești și își amenință jucătorii: „La un moment dat se va trage o linie, mai devreme sau mai târziu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 May. 2017, 14:02 Campionat
Mihalcea a tremurat pentru victoria Dunării cu Balotești și își amenință jucătorii:**

După înfrângerea drastică suferită la Timișoara, Dunărea Călărași a vrut să-și spere rușinea în fața propriilor suporteri, în meciul de sâmbătă cu CS Balotești. În prima repriză le-a ieșit, după ce Bogdan Danciu (12) și Bobo Kanda (18) au marcat repede și au asigurat un avantaj confortabil. Însă în repriza secundă au tremurat pentru victorie, mai ales în minutele de final. După ce Niculae și Gojnea au ratat din situații de singur cu portarul, în aceeași fază, Florin Niculae (75) a reușit totuși să reducă din diferență cu o lovitură de cap din 10 metri. Apoi fostul jucător al Dunării, Valentin Andrei, a înscris și el pentru ilfoveni, însă golul său a fost anulat pentru offside. Ca în ultimele secvențe, Gojnea să rateze egalarea după ce a trimis cu capul din 6 metri puțin peste poartă.

La finalul jocului, antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, a spus că dacă în prima parte elevii săi nu le-au dat nicio șansă adversarilor, repriza secundă a fost una dezamăgitoare. „În mare parte, evoluția noastră a semănat cu cea de la Timișoara din urmă cu o săptămână. Și atunci, ca și acum, am avut o primă repriză bună, spre foarte bună, am și înscris de două ori. Practic nu le-am dat nicio șansă adversarilor să se apropie de partea noastră. Un joc plăcut, un joc exact cum le-am avut și pe celelalte, dar repriza a doua a fost diametral opusă. A fost dezamăgitoare. Sunt dezamăgit de o parte dintre jucătorii mei, care nu înțeleg faptul că nu doar pentru faptul că intri în teren meciul e câștigat! Ei trebuie să se implice, să joace pentru echipă, trebuie să aibă realizări. La un moment dat se va trage o linie, mai devreme sau mai târziu. Eu sunt foarte conștient de ceea ce-mi doresc anul viitor și voi merge la luptă cu jucători, mulți dintre ei din campionatul acesta care au dus greul și, într-adevăr, s-au implicat până și emoțional pentru echipă, și doar atât. Faptul acesta nu e ca un rezultat al meciului de astăzi, ci ca un rezumat al tuturor meciurilor jucate. Și atunci nu rămâne decât ca analiza pe care trebuie să o fac să fie cât mai obiectivă”, a spus Mihalcea, care a adăugat: „În rest, dacă noi nu am fi avut schimbarea asta negativă de atitudine, n-am fi avut niciun fel de problemă cu cei de la Balotești. Un factor care își pune din ce în ce mai rău amprenta este cel fizic, pierdem turația din ce în ce mai mult pe final de joc. Lucru nu neapărat îngrijorător, dar care trebuie remediat. Intrăm într-un sistem de atac în care trebuie să alergăm foarte mult și atunci e necesar să fim mult mai pregătiți pentru astfel de jocuri”.

Antrenorul Dunării și-a mai exprimat regretul, pe site-ul oficial al echipei, de faptul că jucătorii de rezervă nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, nereușind să-i suplinească pe cei cinci titulari accidentați. „Am avut și foarte mulți accidentați, dar lotul nostru este format din 22 de jucători de camp. Cei care joacă mai puțin sau chiar deloc, în momentul când intră în teren pentru că sunt plătiți și fac parte din același lot, trebuie să demonstreze sau să-mi dea câte o palmă mie că poate am greșit neutilizându-I până acum. Faptul că am avut cinci accidentați, lucru care s-a văzut în jocul nostru din a doua repriză că a fost foarte slab, îmi spune că cei care lipsesc sunt foarte buni, dacă nu reușesc cei care intră să-i suplinească. Poate că sunt cam dur în exprimare dar ăsta este adevărul și am nevoie numai de oameni care mă ajută, se ajută pe ei, și ajută echipa”, a mai declarat Mihalcea.

Cu cele trei puncte câștigate în meciul cu CS Balotești, Dunărea Călărași a acumulat 47 de puncte în clasament și a urcat pe locu l7 în Liga 2. Runda următoare, Dunărea nu va juca, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe ACS Berceni.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 May. 2017, 14:02 Campionat
Pe aceeași temă