„Miercuri, la Tg Mureș, vom juca finala Champions League!”

25 May. 2009, 14:32 Campionat

Partida de miercuri, 27 mai, ora 17.00, în direct la Sport.ro, de la Târgu Mureș dintre echipa locală FCM și Unirea Alba Iulia este extrem de importantă pentru „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, după cum la fel de adevărat este și faptul că jocul a devenit unul capital și pentru amfitrioni, semn că întâlnirea din runda cu numărul 31 va fi un adevărat derby. Uniriștii, de la care vor lipsi Dâlbea-suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, Sg. Costea și M. Rus-accidentați, vor pleca spre Tg Mureș marți după antrenamentul de dimineață, în prealabil tehnicianul clujean acordându-le fotbaliștilor o zi liberă (n.a. de sâmbătă de la amiază și până duminică la ora 17.00).

Mergem să batem

 


Antrenorul Unirii consideră că echipa pregătită de Cosmin Bodea reprezintă un adversar extrem de puternic, care în partida respectivă își va juca probabil o ultimă șansă în tentativa de a accede în prima ligă.

 

„FCM Târgu Mureș este o echipă foarte bună, are o excelentă organizare a jocului dar noi mergem doar pentru a câștiga acest meci. În condițiile în care vom lua toate punctele vom mai face un pas uriaș spre promovarea în Liga 1. Se poate spune că miercuri jucăm o adevărată finală de Champions League, unde suntem obligați să obținem un rezultat bun”, a declarat Falub.


Uniriștii intră în Cartea Recordurilor!

 

Vineri, 29 mai, ora 16.00, cu prilejul Zilelor Orașului, la Alba Iulia va avea loc o îmbrățișare umană la care sunt așteptați să participe 10.000 de oameni. Sub egida „Îmbrățișați Cetatea”, autoritățile locale intenționează să adune 10.000 de persoane care să înconjoare cei peste 6 kilometri ai Cetății și astfel să intre în Guiness Book (n.a. actualul record aparține Mexicului din anul 2005 și a cuprins un lanț uman format din 6.700 de persoane). „Am auzit de această inițiativă și o susținem fără echivoc. De altfel, echipa noastră chiar a realizat un spot publicitar prin care îi chemăm pe albaiulieni la această acțiune. Dacă vom reuși să amânăm întâlnirea de sâmbătă viitoare, 30 mai, de acasă cu Minerul Lupeni, atunci cu siguranță vom participa și noi”, a concluzionat principalul liderului.

 

Articol scris de Dan UDREA

25 May. 2009, 14:32 Campionat
Pe aceeași temă