Metaloglobus reclamă un penalty neprimit în prelungirile meciului cu UTA. Marius Măldărășanu: „Greșelile de arbitraj au fost în defavoarea noastră. Rezultatul este echitabil”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2019, 13:27 Campionat

Metaloglobus a obținut un punct din meciul cu echipa fostului ei antrenor Laszlo Balint. 1-1 s-a încheiat jocul cu UTA, desfășurat duminică, la București, în etapa a 18-a a Ligii 2, iar formația din Capitală a ajuns la patru rezultate pozitive consecutive și se menține în prima parte a clasamentului.

Echipa lui Marius Măldărășanu a egalat chiar înaintea de pauză, prin autogol lui Andrei Rus (45), după ce David Miculescu deschisese scorul pentru UTA încă din minutul 7. Andrei Sava (77) a fost eliminat pe final, însă Metaloglobus n-a primit gol, ba chiar a avut o ocazie mare și putea primi în prelungiri chiar și un penalty, la un henț al lui Florin Ilie.

Marius Măldărășanu: „Greșelile de arbitraj au fost în defavoarea noastră”

După joc, Marius Măldărășanu a considerat rezultatul cu UTA ca fiind unul echitabil și a spus că arbitrajul a fost în defavoarea echipei sale.

„Deși echipa noastră a trebuit să joace cu un om în minus, au fost ocazii importante și pentru noi spre final. Într-adevăr, greșelile de arbitraj au fost în defavoarea noastră, ca și în alte meciuri. Chiar și eu îmi doresc echipele de tradiție în prima ligă și este normal pentru suporteri, dar ce vină am eu, ce vină au acești jucători? Suntem o echipă mică, dar și noi muncim. De pe bancă mi s-a părut că a fost penalty, dar poate eram subiectiv. Imediat după meci mi s-a spus că și comentatorul a afirmat foarte clar că a fost penalty. Chiar și în zece oameni am arăta că vrem să câștigăm acest meci. Per total, eu cred că a fost un rezultat echitabil. Am început prost în ambele reprize, în prima repriză chiar am luat gol. După minutul 10-15 am echilibrat și am controlat, cred eu, mai mult mijlocul terenului. Iar în a doua repriză s-a întâmplat exact ceea ce vorbeam la vestiare. Sau de ce ne-a fost frică, asta s-a întâmplat. Au avut o ocazie de singur cu portarul, dar asta este situația. A fost un meci frumos pentru spectatorii neutri”, a spus Măldărășanu.

Deranjat de faptul că Laszlo Balint a spus că vrea jucători de la Metaloglobus

Antrenorul Metaloglobusului s-a declarat deranjat de afirmațiile făcute de Laszlo Balint înaintea meciului, când a spus că și-a dorit și încă are pe listă să ia mai mulți jucători de la formația bucureșteană.

„Suntem colegi la licență, suntem colegi de breaslă, trebuie să ne respectăm mai mult. Înainte de meci, Gyuszi Balint a declarat că în vară putea lua șapte jucători de la Metaloglobus și că are și acum pe listă doi-trei. Astea sunt lucruri care se întâmplau în anii 2000 și pe care le făceau președinții de club și patronii, nicidecum antrenorii”, și-a spus nemulțumirea Măldărășanu.

Cu 27 de puncte acumulate în 18 etape, Metaloglobus se află pe poziția a 6-a a Ligii 2. În runda următoare, echipa bucureșteană joacă în deplasare la Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Eduard VÎNĂ‚TORU și George FILIP / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 18 Nov. 2019, 13:27 Campionat
Pe aceeași temă