Mesaj tranșant pentru jucătorii Universității Cluj după ce n-au putut învinge Reșița. „Sper ca unii să-și ceară transferul după acest meci. Mi se pare jenant că n-am câștigat”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 14:20 Campionat

Universitatea Cluj și-a încheiat meciurile din acest an de pe teren propriu cu „rezultatul favorit” al echipei: 1-1. Același scor înregistrat în jocul cu CSM Reșița, disputat sâmbătă, în etapa a 20-a a Ligii 2, a fost repetat de alte șase ori în acest sezon.

„U” Cluj a reușit să egaleze în meciul cu CSM Reșița în minutul 64, prin Victor Dican, după ce Daniel Ene marcase pentru oaspeți în minutul 20 și l-a făcut pe antrenorul adversarilor, Dorinel Munteanu, să spună că rezultatul final nu este unul echitabil, fiindcă echipa sa ar fi meritat victoria pe Cluj Arena.

Adrian Falub: „Dacă nu reușești să învingi o echipă precum CSM Reșița, înseamnă că ai niște probleme”

Adrian Falub, antrenorul Universității Cluj, s-a arătat dezamăgit de rezultat, fiindcă ar fi vrut să încheie anul cu o victorie pe teren propriu și să-i mai îndulcească pe suporteri.

„M-aș fi bucurat să câștigăm acest ultim meci de pe teren propriu și să sărbătorim alături de suporteri, pentru că au suferit mult din vară până acum, li s-au vândut multe iluzii. Sunt dezamăgit de rezultat, deoarece am întâlnit un adversar care a avut un corner și a dat un șut la poartă și nu am fost în stare să câștigăm. Etapa trecută, cu ASU Poli (scor 0-0), s-a întâmplat același lucru. Atât putem în momentul de față, am mai spus-o. Dacă nu reușești să învingi o echipă precum CSM Reșița, înseamnă că ai niște probleme.

Mai avem o etapă și avem nevoie de puncte pentru a ne salva de la retrogradare. De când am venit la Cluj am spus mereu că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Trebuie să obținem puncte pentru a nu avea emoții în finalul campionatului. Mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci și să terminăm meciurile de acasă din acest an cu o victorie. Ar fi fost și pentru suporteri, pentru că au suferit destul în turul campionatului”, a spus Adrian Falub la finalul jocului.

„Eu, dacă aș fi jucător la „U” Cluj, m-aș gândi foarte serios la cât de bun sunt ca jucător dacă n-au reușit să câștig cu Poli și Reșița, două echipe modeste”

Antrenorul echipei clujene a avut și un mesaj pentru jucătorii săi: „Să-și ceară transferul”.

„Sper ca unii jucători de la noi să-și ceară transferul după acest meci. Eu, dacă aș fi jucător la „U” Cluj și dacă aș fi jucat cu Poli Timișoara și CSM Reșița și n-aș fi reușit să câștig, m-aș gândi foarte serios la cât de bun sunt ca jucător. Aceste echipe sunt unele modeste, trebuie să recunoaștem acest lucru.

Noi am câștigat puncte doar că am avut o bună organizare de joc, dar ca valoare individuală am lăsat de dorit. Mi se pare jenant că n-am reușit să câștigăm în fața unei echipe care nu a trecut de centrul terenului”, a mai declarat Falub.

Cine a jucat pentru „U” Cluj în meciurile cu ASU Poli și CSM Reșița, ambele desfășurate pe Cluj Arena:

„U” Cluj cu ASU Poli: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes – Ceitil (Rafa Miranda 55′), Dican, G. Florescu – Gavra (R. Takacs 85′), Goga (cpt.), Al. Pop (Nic. Pîrvulescu 66′). Rezerve neutilizate: Gorcea – Kay, Guedj, Taub.

„U” Cluj cu Reșița: Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes (Taub 46′) – Andre Ceitil (Guedj 46′), Dican, Rafa Miranda – Al. Pop, Gavra (cpt.), Nic. Pîrvulescu (Vl. Mihalcea 80′). Rezerve neutilizate: Gorcea – Kay, R. Takacs, Burghele.

Învincibili în ultimele opt meciuri, dar doar două victorii obținute

Adrian Falub conduce Universitatea Cluj de 14 meciuri de Liga 2, perioadă în care a înregistrat 3 victorii, 9 egaluri și 2 înfrângeri. Eșecul suferit la Călărași, 2-3 cu Dunărea, s-a transformat însă în victorie la „masa verde”, cu 3-0, după ce adversarul a utilizat, fără să știe, un jucător în stare de suspendare.

De opt etape, „U” Cluj n-a pierdut, însă a obținut 12 puncte dintr-un total de 24, din două victorii și șase egaluri.

„U” Cluj este echipa cu cele mai multe egaluri înregistrate în acest sezon: nouă. E urmată de Ripensia, cu opt.

Modul în care au sărbătorit fanii aniversarea de 100 de ani a clubului Universitatea Cluj:

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Eduard VÎNĂ‚TORU / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 02 Dec. 2019, 14:20 Campionat
Pe aceeași temă