Meciul cu Energeticianul, considerat de Ilie Poenaru asemănător ca cel cu Chindia: „Sper ca de data asta noi să fim învingători”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 15:44 Campionat
Meciul cu Energeticianul, considerat de Ilie Poenaru asemănător ca cel cu Chindia:**

O etapă a rezistat Academica Clinceni pe primul loc, înfrângerea suferită sâmbătă, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, coborând-o tocmai pe locul 3, la trei, respectiv două puncte în spatele ocupantelor pozițiilor promovabile direct.

În etapa a 14-a, echipa pregătită de Ilie Poenaru va avea un nou meci greu, de această dată în deplasare. Sâmbătă, de la ora 11:00, Academica joacă la Petroșani, cu Energeticianul, formație neînvinsă de patru etape, care și-a propus ca obiectiv promovarea, însă care, pentru moment, se află pe locul 9. În afară de înfrângerea cu Petrolul (0-3), echipa din Valea Jiului a câștigat tot acasă, în șase jocuri marcând de cel puțin de două ori.

„Să ne așteptăm la un meci greu. De fapt, de acum înainte toate partidele vor fi așa. Dar noi suntem sus în clasament. Chiar dacă am pierdut cu Chindia, am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu echipe puternice. La fel ca echipa din Târgoviște, și Energeticianul se bazează pe câțiva jucători care au fost pe la Liga 1. Cu siguranță va fi un meci în care se va juca fotbal. Cred că va semăna cu cel cu Chindia. Dar, sper ca de data asta noi să fim învingători. Se poate întâmpla orice. În general, cred că acest sezon va fi unul imprevizibil. Este un campionat interesant. Zic eu, mult mai bun, mai competitiv decât cel precedent”, a spus, citat de site-ul oficial al echipei din Clinceni, Ilie Poenaru despre meciul cu Energeticianul.

De trei etape, Energeticianul are un nou antrenor, pe Bogdan Andone, iar rezultatele obținute au fost două remize, 1-1 cu Ripensia și UTA, și o victorie, 3-0 cu ACS Poli.

„Bogdan Andone este un antrenor pe care-l cunosc bine. Este un organizator, ca să zic așa. Are la dispoziție un lot numeros, cu jucători cu experiență. Pe teren propriu sunt foarte puternci. Locul 9 este cam jos pentru pretențiile conducerii de acolo. Așa că, va dori să câștige acest meci”, a mai comentat Poenaru.

În ultimele două deplasări, Academica a câștigat însă toate punctele puse în jos, după 3-1 la Balotești și 1-0 la Metaloglobus, însă în fața unor adversari modești.

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 15:44 Campionat
Pe aceeași temă