Meciul CSM Reșița – Concordia Chiajna se joacă și el cu un număr redus de spectator. Câte bilete sunt scoase la vânzare

Meciul CSM Reșița - Concordia Chiajna se joacă și el cu un număr redus de spectator.** Câte bilete sunt scoase la vânzare

Meciul CSM Reșița – Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 25-a a Ligii 2, se va disputa cu un număr redus de spectatori! Cristian Bobar, președintele clubului bănățean, a declarat că, miercuri dimineață, a avut loc o ședință cu mai mulți reprezentanți ai județului și s-a luat hotărârea că la partidă pot asista până la 100 de suporteri. În aceeași situație este și meciul UTA – „U” Cluj.

În total, 200 de persoane se vor aflat pe stadionul „Mircea Chivu”, dar jumătate dintre ele sunt jucători, antrenori, oficiali ai celor două echipe. Recent, și alte meciuri din Liga 2 au primit aviz favorabil în vederea desfășurării meciurilor din această etapă cu spectatori, astfel că duelul de la Reșita nu este singular.

„După ședința avută în această dimineață cu cei de la DSP, Jandarmi, ISU s-a decis că meciul se va juca, dar în interiorul arenei vor putea să fie prezente doar 200 de persoane. În aceste 200 de persoane sunt cuprinse delegațiile ambelor echipe, jucători, copii de mingi, oameni de ordine.

Vor fi doar 100 de bilete scoase la vânzare, bilete care au fost deja acordate galeriei echipei noastre. Prioritari sunt băieții din galerie care au însoțit echipa peste tot, atât în Liga a 2-a, cât și în Liga a 3-a.

Sper și nu doresc să se supere nimeni pe noi, dar este o măsură care trebuie luată foarte repede și nu avem cum să ne jucăm cu asemenea probleme care sunt la nivel național. Este indicat ca suporterii și cei care vor fi pe stadion să stea la un metru distanță unii de alții”, a declarat Bobar la Radio Reșița.  

Iată și comunicatul CSM Reșița:

„În urma ședinței din această dimineață de la sediul clubului, ședință la care au luat parte reprezentanți ai: Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, Jandarmeriei Caraș-Severin, Poliției Locale Reșița, Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, ISU Semenic Caraș-Severin, CSM Reșița, Galeriei
S-a luat decizia ca partida de Liga a 2 a – Etapa 25, dintre CSM Reșița – CS Concordia Chiajna, de sâmbătă 14.03.2020 – ora 11:00, să se dispute în limita a maxim 199 de persoane incluzând: jucătorii ambelor echipe, staff-ul tehnic al ambelor echipe, angajații stadionului, brigada de arbitrii, observatori și servicii medicale, copii de mingi, presa, forțele de pază și ordine, pompierii.

Având în vedere cele mai sus menționate, conducerea CSM Reșița, vă aducem la cunoștiință că aceștia însumează cam 99 de persoane, iar diferența de 100 persoane, vor fi bilete vor fi puse în vânzare galeriei.
Biletul va putea fi achiziționat de la liderul galeriei Gușcă Marcel, în baza unui tabel nominal unde vor fi trecute toate datele personale pe semnatură, iar intrarea în stadion se va face pe baza cărții de identitate, doar pe poarta 1 (intrarea mașinilor) a stadionului, începând cu ora 9:30.
De asemenea, vă aducem la cunoștiință că suporterii și-au asumat păstrarea distanței de minim 1 metru”
.

Situații diferite la meciurile etapei a 25-a a Ligii 2. Unele cluburi au interzis să joace cu spectatorii, altele pot primi un număr limitat de fani

Partida din etapa a 25-a a Ligii 2 cu cel mai mare număr de spectatori va avea loc la Miercurea Ciuc. FK Csikszereda va juca meciul de acasă cu Farul cu până la 1.000 de fani. Echipa de la malul mării a anunțat și ea prezența fanilor. În jur de 40 de suporteri vor susține echipa lui Ianis Zicu.

La derby-ul dintre UTA și „U” Cluj, la stadion trebuie să fie tot maximum 200 de persoane. Echipa arădeană a anunțat că va avea o mică galerie la dispoziție.

În schimb, Petrolul, Rapid și ASU Poli, au anunțat că în etapa din weekend nu vor avea la meciurile lor nici măcar cu o mini galerie, accesul suporterilor fiind interziși.

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚

Pe aceeași temă