Meci de totul sau nimic cu Pandurii! UTA își complică serios situația dacă nu câștigă la Motru: „Presiunea retrogradării nu a dispărut”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2018, 10:52 Campionat
Meci de totul sau nimic cu Pandurii!** UTA își complică serios situația dacă nu câștigă la Motru:

Înfrângerea de pe teren propriu din weekendul trecut, cu Sportul Snagov (1-4), însă nu a fost uitată de utiști. Arădenii sperau să scape pentru totdeauna în acest sezon de emoțiile retrogradării, însă eșecul le-a dat calculele peste cap și îi menține la doar șase puncte peste ultimele două poziții care duc în Liga 3. Sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, UTA întâlnește Pandurii, o altă echipă care luptă pentru evitarea retrogradării și care e chiar la șase puncte în spate.

„Ne așteaptă un meci greu, având în vedere că pentru echipa din Târgu Jiu e probabil ultima șansă să mai spere la salvare. În acest an, acasă au pierdut doar cu Dunărea Călărași, în rest au două victorii și un egal, ceea ce demonstrează că au avut evoluții destul de bune în acest an. Cu siguranță va fi un meci disputat, ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru un rezultat pozitiv”, a punctat Cristian Todea în conferința de presă premergătoare meciului.

Antrenorul principal al roș-albilor a spus că jucătorii au fost băgați în ședință după eșecul cu Sportul și că speră să aibă ceva de învățat din el. „Mulți au fost sub nivelul lor cu Snagov, aceasta e principala cauză a unei înfrângeri foarte greu de digerat. Avem nevoie de altă atitudine și determinare contra Pandurilor și atunci cu siguranță reușim un rezultat bun. A fost încă o dovadă că nu mai sunt meciuri grele și meciuri ușoare. Am făcut meciuri bune cu Chindia, Hermannstadt sau Afumați, care e și ea bine clasată, și am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate. Iar cu UTA toate echipele dau maxim”, a adăugat Todea, citat de uta-arad.ro.

„Am avut o ședință după joc, s-au discutat și cauzele înfrângerii, iar domnul Ionuț Popa a fost clar, dânsului nu-i place să piardă cum s-a întâmplat cu Snagov. A fost o discuție, pozitivă, ar fi bine ca să învățăm din ea. Prestația jucătorilor a fost sub nivelul lor, au fost probleme de atitudine, n-am găsit soluții și n-am avut luciditate. E important să câștigăm împotriva Pandurilor, ca apoi să abordăm altfel ultimele meciuri, fără presiunea retrogradării, care, din păcate, încă nu a dispărut”, a punctat Todea, citat de Sport Arad, despre ceea ce a urmat după jocul cu Sportul Snagov.

Înaintea etapei a 30-a, Pandurii se situează pe locul 17, cu 28 de puncte, în timp ce UTA e pe locul 11, cu 34 de puncte.

 

 

Marius ANGHEL 20 Apr. 2018, 10:52 Campionat
Pe aceeași temă