Marțian tună și fulgeră: „Pe Matei, Ene și Capătă nu vreau să-i mai văd, Feussi va fi amendat”

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 14:10 Campionat
Marțian tună și fulgeră:** „Pe Matei, Ene și Capătă nu vreau să-i mai văd, Feussi va fi amendat

După bucuria trăită la finalul confruntării cu ACS Poli Timișoara, noul patron al „Bătrânei Doamne” a văzut reversul medaliei după numai o săptămână. La Mioveni, UTA a pierdut cu 3-1 pe niște erori defensive ce l-au scos din sărite pe omul de afaceri clujean.

„Nu e posibil ca unii jucători să-și bată astfel joc de conducere, antrenori și suporteri. Ene a ajuns la minge și i-a pus mingea pe tavă adversarului la primul gol și apoi a comis 11 metri, Matei s-a pus să dribleze prin careu când speram să revenim pe tabelă și am mai primit un penalty împotrivă, dar au fost și alte greșeli incredibile. De Capătă ce să mai zic, nu are nicio treabă, nu văd cu ce ne poate ajuta pe viitor dacă mai mult ne-a încurcat din momentul în care a intrat pe teren. A și ratat singur cu portarul…Pe Matei, Ene și Capătă nu vreau să-i mai văd, le-am și spus asta în vestiar, iar Patrice Feussi va fi amendat cu 500 de euro. Păi după ce joacă slab, mai și ia cartonaș galben pentru proteste. Nu avem nevoie de astfel de gesturi la această echipă”, a spus Adrian Marțian la două ore după încheierea meciului de la Mioveni.

Întrebat cu cine îi va înlocui pe jucătorii menționați, având în vedere faptul că perioada de transferuri a expirat demult, principalul finanțator utist a spus: „Vom găsi alții, stați liniștiți. Însă nici așa nu se poate, riscăm să pierdem orice speranță la promovare cu astfel de jucători, pe astfel de greșeli. Personal, nu m-am descurajat deloc, doresc să fac tot ce ține de mine pentru a promova la finalul sezonului, numai să am cu cine. Păi și azi jucătorii aveau primă de joc la victorie, de ce nu au luat-o? Eu nu sunt genul de persoană care să se bucure de rezultatele mai slabe ale contracandidatelor – asta apropos de egalul celor de la Târgu Mureș – eu vreau ca echipa mea să-și vadă de treaba ei și să câștige tot timpul”.

Adrian Falub nu a dorit să comenteze prea mult deciziile comunicate la cald de Adrian Marțian. „E patronul echipei, are tot dreptul  să-și exprime părerea, i-o respectăm, dar cel puțin eu nu sunt obișnuit să hotărăsc ceva la cald. O să discutăm cu toții la începutul săptămânii viitoare, nu știu dacă vom renunța acum la cineva. Trebuie să ținem cont că vorbim despre niște fotbaliști care au făcut niște sacrificii pentru acest club în momente dificile. Cert este că deciziile importante nu se iau la cald, sub imperiul supărării. Astăzi, după un așa meci, cu toții suntem foarte supărați și dezamăgiți, dar trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

La finalul meciului, Marțian a fost fair-play față de echipa gazdă, felicitând-o pentru victorie, dar și pentru că propune doi-trei jucători de perspectivă pentru fotbalul românesc. „Mazilu mi-a plăcut pe stânga, a cam făcut ce a vrut cu Patrice la aces meci, dar au mai fost și alți tineri care au sărit în ochi. Și Dragalina care e arădean a jucat bine, păcat că nu joacă la UTA”, a mai afirmat patronul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Mar. 2013, 14:10 Campionat
Pe aceeași temă