Marțian, de la „Am vrut să plec după zece minute” la „Nu mai plecăm de aici!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Mar. 2013, 15:44 Actualizat: 10 Mar. 2013, 15:45 Campionat
Marțian, de la  „Am vrut să plec după zece minute” la „Nu mai plecăm de aici!”

La prima sa partidă în calitate de patron al „Bătrânei Doamne”, Adrian Marțian a trecut de la agonie la extaz. De la nivelul tribunei oficiale, omul de afaceri clujean a asistat la un început de meci dezamăgitor și nu doar din partea jucătorilor lui Adrian Falub, care le-au permis timișorenilor să-și creeze două situați clare de a marca. „Sincer, am vrut să plec acasă după primele 10 minute. Și noi am început slab jocul, însă nu meritam să fim nenorociți de arbitri. Ne-au dat galbene la fiecare fault, nu este posibil așa ceva. Nu am nimic cu arbitri și ei trebuie să-și facă datoria, dar nici să facă așa ceva. Riscau să-și bată joc de meci, de atâția spectatori  care au venit să ne susțină. Noroc că băieții ne-au salvat prin dăruire, ambiție și voință și ne-au făcut fericiți pe toți, iar pe mine, care investesc bani și sunt nou în fotbal, m-au făcut oarecum să uit cele întâmplate în debutul meciului, dar și la alte faze din timpul meciului”, spunea la puține minute de la ultimul fluier al „centralului” George Găman șeful „alb-roșiilor”.

Asistând la final la explozia de bucurie a tribunelor din Calea Aurel Vlaicu, suporterii cântând și chiar scandându-i numele minute în șir, Adrian Marțian le-a strigat: „Nu mai plecăm de aici!”. În acel moment, clujeanul vorbea la telefon și dacă ar fi să ne luăm după cele spuse ulterior și anume că l-a avut pe Mutu pe fir preț de zece minute, se pare că Marțian a vorbit și în numele prietenului și partenerului său de afaceri. „Am mai trăit meciuri la intensitate ridicată, dar când ești direct implicat e cu totul altceva, tensiunea e și mai mare. Dar și cu ajutorul publicului, care a fost extraordinar am câștigat un meci împotriva unei formații foarte bune. Le mulțumesc spectatorilor, nu mai am ce comenta, totul a fost peste așteptări”, a completat principalul finanțator al arădenilor.

„Falub, la UTA, indiferent de situație”

Prezentul și – din câte se pare – viitorul Campioanei Provinciei e legat de numele a doi clujeni. Adrian Marțian și Adrian Falub au fost colegi de școală la Dej, iar acum drumurile lor s-au reîntâlnit la UTA. Unul a devenit de câteva zile patronul echipei, iar celălalt, trudește pe banca echipei de aproape un an de zile.

De fapt, fostul fundaș s-a implicat și managerial și, convingându-l pe concitadinul său să se așeze la aceeași masă cu Giovanni Catanzariti, a avut un rol foarte mare pentru ieșirea din impas a grupării „textiliste”. „Domnul Marțian are un mare rol în ceea ce s-a întâmplat la UTA în iarna aceasta. A venit un om din altă parte și a preluat o echipă în ciuda tuturor sfaturilor de bine – între ghilimele – pe care le-a primit de la specialiștii în fotbal din Arad. A crezut în această echipă și azi ne-a dat tuturor șansa să batem Timișoara cu un așa public în tribune. Dacă s-a schimbat ceva astăzi la Arad un mare merit are și domnul Marțian. El învață să se bucure, a suferit și el destul de mult în ultima perioadă cu atâtea probleme de rezolvat, sperăm să-i arătăm doar partea frumoasă a fotbalului. Dar, vor urma și clipe grele, căci așa e fotbalul”, a punctat Adrian Falub.

Declarându-se puțin dezamăgit de prestațiile unor jucători în confruntarea cu ACS Poli, Adrian Marțian a precizat că va avea o discuție particulară cu antrenorul echipei. „O să vorbesc ceva cu Falub, nu se supără pe mine, căci suntem prieteni, am copilărit împreună. Apoi, indiferemnt de situație el va rămâne alături de mine, căci este un antrenor foarte bun și va demomnstra asta. De când am venit la UTA, multă lume mi-a spus să-l dau afară, să-l aduc pe Selymesi sau pe altul, dar eu voi merge cu el până în pânzele albe și veți vedea că voi avea dreptate să fac asta. Sperăm să promovăm anul acesta, dacă nu, o să promovăm sută la sută la anul”, a precizat proaspătul finanțator al „Bătrânei Doamne”.

sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 10 Mar. 2013, 15:44 Actualizat: 10 Mar. 2013, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă