Marțian a atacat din nou nominal unii jucători, Falub nu le reproșează decât lipsa de determinare

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:22 Campionat
Marțian a atacat din nou nominal unii jucători,** Falub nu le reproșează decât lipsa de determinare

Patronul „Bătrânei Doamne” nu și-a menajat deloc jucătorii după remiza „albă” cu FC Maramureș. I-a atacat la „pachet”, dar și nominal. A pomenit numele lui Neagu, Bîrză sau Mărginean și i-a scos din „oală” doar pe Amadio, Siminic și Monac. Precizând că în pauza competițională intenționează să aducă aproximativ 20 de fotbaliști noi, care să lupte și cu sufletul pentru UTA, Adrian Marțian a anunțat că intenționează să trimită o echipă de juniori la Oradea, pentru ultimul meci al sezonului. Mai mult, omul de afaceri clujean ar sista și antrenamentele în Calea Aurel Vlaicu în actuala formulă.

În replică, Adrian Falub afișează o atitudine mult mai rezervată și pacifistă față de elevii săi. Mai mult, tehnicianul arădenilor nu agreează neapărat o deplasare formală pe Crișul Repede, cu echipa secundă a clubului. „Nu o să comentez opiniile domnul Marțian, ca patron al echipei dânsul are să exprime. Eu respect fotbaliștii, dacă am ceva să le spun sau să le reproșez o fac întotdeauna în particular. Public, după meciul cu FC Maramureș, nu pot decât să le reproșez lipsa de determinare. Mi-ar fi plăcut să-i văd mai deciși să bată o echipă modestă, care ne-a încurcat mereu în ultimii ani, dar, din păcate, nu a fost așa. Poate câteva alunecări în plus, chiar cu riscul unor cartonașe, nu ar fi stricat. Chiar dacă, poate, tot nu am fi reușit să câtigăm, aș fi vrut să transpirăm mai mult. Poate, la Oradea, va fi altfel. O să ne calmăm și la începutul săptămânii viitoare vom lua împreună o hotărâre cu ce jucători vom aborda următorul meci. Cert este că eu am chemat toți jucătorii la antrenament duminică seara. Ce va fi apoi, vom vedea”, a precizat Adrian Falub.

Totodată, tehnicianul „Bătrânei Doamne” spune că nu a luat o decizie finală privind continuarea sa pe banca UTA-ei. „Mai avem de jucat un meci oficial în acest campionat, după care ne vom pune la masă și vom discuta concret ce vrem și ce se poate face pentru la anul. O să pun pe foaie toate condițiile mele în cel mai mic detaliu, iar dacă ele vor fi acceptate sunt șanse mari să rămân”, a încheiat Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă