Marius Stoica, îngrijorat înaintea deplasării Mioveniului la Ripensia: „Sunt imprevizibili și pot scoate orice rezultat. Îl cunoaștem pe antrenorul lor”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2019, 16:22 Campionat
Marius Stoica, îngrijorat înaintea deplasării Mioveniului la Ripensia:**

CS Mioveni vrea să rămână invincibilă și după desfășurarea meciului din etapa a 11-a a Ligii 2. Pentru asta trebuie să facă un nou meci bun, acum în deplasare, la Timișoara, pe arena Electrica, cu Ripensia. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Galben-verzii antrenați de Marius Stoica abordează acest joc de pe locul 2 al Ligii 2, fiind, în momentul de față, singura echipa din campionat rămasă neînvinsă după zece etape. De partea cealaltă, Ripensia ocupă locul 14 cu 12 puncte, iar rezultatele formației antrenate de Alexandru Pelici sunt sub așteptări în acest sezon.

Marius Stoica: „Ne așteptăm la un meci foarte greu din acest punct de vedere”

Antrenorul principal al Mioveniului, Marius Stoica, se așteaptă la un meci greu la Timișoara, considerând că Ripensia este o echipă care poate bate pe oricine în acest sezon.

„Ne așteaptă o partidă dificilă. Cunoaștem adversarul. Ripensia este o echipă foarte bună acasă, dar și în deplasare. Au un antrenor foarte bun, pe care îl apreciem și care a fost și la noi. Pune accentul pe domeniul tactic foarte bine și organizează defensiv echipa. Pot bate pe oricine în jocurile de acasă. Au învins pe UTA, nu? Își doresc foarte mult victoria, dar și noi mergem să câștigăm puncte. Îmi doresc acest lucru și jucătorii sunt conștienți că ne trebuie puncte pentru a fi acolo sus, în clasament. Așa cum am mai spus, adversarul poate bate pe oricine. Au pierdut însă și cu echipe mai puțin cotate, dar au învins și pe UTA. Sunt imprevizibili și pot scoate orice rezultat. Îl cunoaștem pe antrenorul lor, îl apreciez foarte mult, cunoaștem modul de organizare, dă importanță pregătirii jocului, îi pregătește foarte bine pe jucători și pregătește jocul la victorie. Ne așteptăm la un meci foarte greu din acest punct de vedere. Noi avem un lot foarte competitiv, cu jucători de valoare și nu se simte lipsa unui jucător anume. Și în meciul trecut, au intrat doi fotbaliști noi și am câștigat cu 3-0. Avem încredere în continuare și pentru noi este important următorul meci, cel de la Timișoara. Sper să găsim forța să luăm din nou trei puncte.

Noi am crezut încă de la început în noi, împreună cu stafful credeam că putem face lucruri mult mai mari, pentru că, să nu uităm am pierdut puncte în unele partide. Eu, de la început credeam în jucători, am avut șansa să îi cunosc și la finalul sezonului trecut, au mai venit unul-doi jucători ca să completăm lotul. Am urmărit în pregătire relațiile de joc, cum se înțeleg ei în teren, nu ne-au interesat rezultatele. Legat de începutul de campionat, le-am spus să aibă răbdare, pentru că nu am un unsprezece de bază, am niște băieți care se pregătesc și încerc să fac un unsprezece bun la fiecare meci. Urmează o perioadă încărcată și sperăm să trecem cu bine peste aceste săptămâni”, a pus Marius Stoica despre meci și acest început bun de sezon al Mioveniului.

Măzărache și Costin, încrezători înaintea meciului de la Timișoara

Atacantul Simon Măzărache vrea ca CS Mioveni să își continue parcursul bun de până acum.

„Este o partidă importantă. Noi trecem printr-o formă foarte bună și suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Avem rezultate și suntem pe o pantă ascendentă de la începutul campionatului. Ne pregătim foarte bine și am făcut și o pregătire bună în vară. Avem încredere în noi, avem un lot echilibrat și vrem să fim în continuare la fel!”, a declarat Simon Măzărache.

Mijlocașul Raul Costin e încrezător într-o victorie împotriva Ripensiei. „Va fi un meci dificil. Ripensia este o echipă de tradiție, care joacă un fotbal bun. Sunt o echipă omogenă și organizată. Mergem cu încredere mai departe și sperăm să avem în continuare rezultate. Cu încredere și concentrare putem lua cele trei puncte la Timișoara. Este important să ne menținem forma actuală și să fim cât mai sus în clasament”, a transmis și Raul Costin înaintea jocului de la Timișoara.

După zece etape, CS Mioveni are 20 de puncte, iar Ripensia are 12 puncte. Argeșenii sunt pe locul 2, iar timișorenii tocmai pe 14. Partida dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, pe arena Electrica.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 11 Oct. 2019, 16:22 Campionat
Pe aceeași temă