Marius Măldărășanu s-a săturat și trage un semnal de alarmă după încă un gol anulat echipei sale: „Atât vreau. Trebuie să înțeleagă asta”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 19:14 Campionat
Marius Măldărășanu s-a săturat și trage un semnal de alarmă după încă un gol anulat echipei sale:**

Metaloglobus București s-a ales cu un punct din meciul de pe teren propriu cu Campionii FC Argeș, desfășurat sâmbătă și încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 15-a a Ligii 2. Însă, antrenorul Marius Măldărășanu consideră că rezultatul echitabil, conform realității de pe teren, ar fi trebuit să fie victoria. Măldărășanu trage un semnal de alarmă după ce echipa sa a avut un nou gol anulat, valabil după părerea sa, și le transmite arbitrilor să gândească mai bine când decid, pentru că ei pot determina soarta unor antrenor sau jucători, în timp ce ei nu pățesc nimic.

Marius Măldărășanu: „Noi suntem o echipă cuminte și nu vrem să facem scandal, pentru că dă rău, dar trebuie tras un semnal de alarmă”

Imediat după pauză, în minutul 51 al meciului Metaloglobus – Campionii FC Argeș, bucureștenii au reușit să deschidă scorul prin Alexandru Ciocâlteu, care a trimis în plasă din centrarea lui Claudiu Herea, însă tușierul Damian Antal (Bacău) a anulat reușita, motivând că balonul a depășit linia terenului în momentul centrării.

La finalul partidei, Marius Măldărășanu a vorbit despre erorile care se comit împotriva echipei sale și faptul că nimeni de la Metaloglobus nu comentează, pentru că se preferă cumințenia.

„A fost un meci greu. Știam că FC Argeș este o echipă foarte bună. A venit Ionuț și are o echipă bine pregătită din punct de vedere defensiv. Ne-a fost foarte greu să îi desfacem, am încercam, am avut posesia, am controlat jocul de la început până la sfârșit, am avut și situații bune, ocazii. Bineînțeles că și FC Argeș, pe tranziție pozitivă, a avut câteva situații bune de gol, însă cel mai supărat sunt pe arbitraj. Nu am criticat până acum arbitrajul, însă e al doilea meci în care tușierul 2 (n.r. – la acest joc a fost Damian Antal) ne scoate mingea din poartă. A fost gol valabil și la Târgu Jiu (n.r. – etapa trecută echipa a jucat la Severin, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, meci pierdut cu 1-0 și în care Ciocâlteu a marcat, dar golul a fost anulat de asistentul Cosmin Bojan – Târgu Mureș), acum la fel. Suntem o echipă mică, nu știu. În viața mea nu o să-mi doresc să fiu avantajat, însă arbitri trebuie să înțeleagă că un jucător de fotbal sau un antrenor niciodată nu o poată să îi dea afară sau să își piardă serviciul. Pe când ei pot face ca antrenorul să fie demis. Din păcate, asta cred, am avut gol valabil și astăzi, la fel și în minutul 55 la Târgu Jiu. Nu spune nimeni nimic, pentru că noi suntem o echipă cuminte și nu vrem să facem scandal, pentru că dă rău, dar trebuie tras un semnal de alarmă, pentru că nu vreau nimic în afară de a fi arbitrați corect. Atât”, a spus Marius Măldărășanu după jocul cu piteștenii.

Victoria echipei sale i s-ar fi părut un rezultat echipabil lui Măldărășanu. „Argeșul mi s-a părut o echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv. Știam că ne vor aștepta undeva la 30-40 de metri de poartă. Bineînțeles că și sinteticul poate să îți dea o viteză de joc și atunci, cu atât mai mult, ne-a fost greu nouă, echipa care, într-adevăr, am vrut să contruim cam la fiecare fază. Nu pot să spun că rezultatul este echitabil poate conform situațiilor avute și jocului. Nu, am avut gol valabil și consider că meritam trei puncte”, a mai declarat antrenorul Metaloglobusului.

Cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri jucate în 15 etape, Metaloglobus se află pe locul 9 în Liga 2. În runda a 16-a, echipa bucureșteană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Buzău, cu SCM Gloria, formație care are același număr de puncte, dar are un golaveraj superior și un meci mai puțin disputat. Gloria joacă marți, de la ora 16:00, tot acasă, restanța din etapa a 11-a, cu ASU Poli.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 19:14 Campionat
Pe aceeași temă