Marian Pană crede că fratele său merita mai multă considerație la Vâlcea: „Costel a făcut performanță cu o echipă slabă”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:52 Campionat
Marian Pană crede că fratele său merita mai multă considerație la Vâlcea:**

Antrenorul Metalului Reșița, Marian Pană, a recunoscut justețea succesului gazdelor. „A fost o victorie meritată pentru Vâlcea, noi în prima repriză am controlat jocul. CSM nu a avut ocazia să fie periculoasă și a abuzat de mingi lungi, nici noi nu am îndrăznit multe în atac. Am intrat cu handicap nemeritat la pauză, când iei goluri la ultima fază din prima parte și la prima din partea secundă, jocul se cam termină. Vâlcea a prins curaj și a jucat pe calitățile ei, pe viteză și contraatac, am dat și noi un gol să spălăm rușinea. În prima repriză a fost în regulă, în primul sfert de oră din partea secundă a fost dezastru, avem momente când nu suntem concentrați. Sunt două echipe bune de Liga a II-a, consider că ambele vor ajunge în play-off. La noi totul este în regulă, suntem cu banii la zi, avem condiții bune, eu sunt foarte mulțumit de ce am găsit la Reșița” a apus tehnicianul Metalului.

Marian Pană a avut și o nemulțumire legată de fratele său, Costel Pană, aflat și el în tribuna din Zăvoi. „Am și eu un of, fratele meu Costel a făcut performanță pentru Vâlcea cu o echipă slabă, a fost aproape de promovare, dar nu este respectat aici” a mai afirmat Marian Pană.

În urmă cu câțiva ani, fostul tehnician al CSM-ului, Costel Pană a ratat promovarea în ultima etapă de campionat, cedând în deplasare la o echipă atunci deja retrogradată, Maramureș Baia Mare.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 20 Oct. 2013, 01:52 Campionat
Pe aceeași temă