Marian Pană: „Am profitat de situația de la UTA”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 19:03 Campionat
Marian Pană:** „Am profitat de situația de la UTA

Antrenorul Reșiței a avut emoții doar înaintea meciului de la Arad, căci pe parcurs UTA s-a dovedit a fi  o simplă parteneră de antrenament pentru jucătorii Metalului. Marian Pană a rămas surprins de replica palidă a Bătrânei Doamne, declarându-se mulțumit de prestația bună a elevilor săi.

„O victorie din punctul meu de vedere meritată, bineînțeles profitând și de situația creată la UTA. Sincer să fiu, mi-a fost teamă, considerând că arădenii vor da totul pe teren, dar se pare că s-a întâmplat exact invers. Important este că băieții noștri s-au concentrat bine, eu zic că am dominat în totalitate jocul, mai puteam marca. Este foarte important că am luat 3 puncte la adevăr și avem acum +4. Îmi felicit jucătorii, vrem să ne menținem pe aceeași linie”, a declarat Pană după victoria de astăzi cu UTA.

„Lucrurile sunt în regulă la Reșița”

Tehnicianul Reșiței crede că echipa este pe un drum bun, având cuvinte frumoase și la adresa suporterilor rossoneri: „Obiectivul nostru este play-off-ul, încercăm până în iarnă să acumulăm cât mai multe puncte. Eu zic că suntem pe drumul cel bun, dedicăm victoria domnului primar, care și-a sărbătorit ieri ziua de naștere și patronului nostru. Lucrurile sunt în regulă la Reșița, toți oamenii sunt alături de noi și acest lucru se vede în exprimarea echipei. Suporterii sunt extraordinari, vin tot timpul după noi, iar acasă fac o atmosferă frumoasă. Avem o galerie deosebită, le place fotbalul, sunt cunoscători de fotbal, ne bucurăm că le putem oferi liniște și satisfacție, important este să menținem aceste lucruri pozitive”, a mai spus Marian Pană.

„Nu pot să cred că UTA e atât de slabă”

Antrenorul Metalului a vorbit și despre adversara de astăzi, pe care nu o consideră atât de slabă precum în acest meci: „Îi doresc multă baftă lui Trică, am văzut că suporterii sunt aproape de echipă iar acest lucru este un lucru extrem de important. Aștept revenirea echipei arădene, pentru că e păcat de situația asta. Nu pot să cred că UTA este atât de slabă precum a fost astăzi, sunt mulți factori care determină evoluția unui club. Din păcate, la Arad sunt lucruri negative și se răsfrânge asupra echipei. Jucătorii nu se pot regăsi, iar pasul spre dezastru e destul de mic, mai ales la Liga a II-a.”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 19:03 Campionat
Pe aceeași temă